سخنرانی استاد حسن عباسی با موضوع انقلابی که بود، انقلابی که هست

استاد حسن عباسی روز ـ 6 بهمن 94 ـ در جمع دانشجویان در ساری، با اشاره به حوادث سال 60 آمل گفت: در فضای سال 1360 باید این وقایع را بررسی کرد تا توجه شود که اهمیت این موضوعات چقدر برای نظام مهم بود، با توجه به وضعیت آشفته آن روزهای نظام که همزمان هم در جنگ با صدام مشغول بود و هم در جبهه جدایی طلبان ایران مشغول نبرد بود.

 وی افزود: این مراحل انقلاب اسلامی اگر فراموش شود، نسل جوان ما دستاوردهای انقلاب اسلامی را خیلی ساده و خیلی سهل الوصول می دانند و متوجه نمی شوند که چه رشادت ها و بصیرت هایی از سوی مردم صورت گرفت تا انقلاب را به اینجا رساندند.

 کارشناس مسائل استراتژیک با اشاره به اینکه انقلاب مصر کمتر از یک سال دوام نیاورد، تصریح کرد: اخوان المسلمین در مصر 80 سال تلاش کرد ، بسیاری از انقلابیون ما می رفتند در مصر سازو کار انقلاب را یاد بگیرند، بسیاری از بزرگان ما یک دور مشق انقلاب را در مصر می گذراندند و کشوری که این قدر الهام بخش بود با فاصله بعد از 32 سال بعد از ما توانست انقلاب کند و این انقلاب تنها یکسال دوام آورد.

 عباسی تصریح کرد: انقلابی که با سختی به دست آمد ، اگر حفظ نشود، به ضد خودش تبدیل می شود و تمام ساز و کارهای انقلاب نابود می شود و امروز این اتفاق در مصر افتاده است و مصر به قبل از انقلاب خود برگشت.

امروز انقلاب اسلامی با بحران باور و تثبیت انقلاب در سطح نسل اول انقلابیون مواجه است

 وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران از درون خود دچار یک بحران است، افزود: امروز انقلاب اسلامی ایران با بحران باور و تثبیت انقلاب در سطح نسل اول انقلابیونی که در نظام طی 30 سال گذشته مسئولیت داشتند، مواجه است.

 رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال ادامه داد: 10 سال پیش این موضوع در مجمع تشخیص مصلحت مطرح شد، که می خواهیم انقلاب اسلامی باشیم یا جمهوری اسلامی. می خواهیم ثروت ملی تولید کنیم یا قدرت ملی، آنها اینگونه مطرح کردند که اگر انقلاب اسلامی هستیم پس می خواهیم انقلاب اسلامی خود را در جهان صادر کنیم، و اگر جمهوری اسلامی بودیم، دست و پای خودمان را درون مرزهای خودمان جمع می کنیم.

 وی تصریح کرد: البته در پایان به این نتیجه رسیدند که ما انقلاب کردیم تا به جمهوری اسلامی برسیم و دیگر نباید به عقب برگردیم و اگر کسی حرف از انقلاب اسلامی زد، یعنی اینکه ما می خواهیم به عقب برگردیم.

 عباسی عنوان داشت: اما این با نص صریح بیانات امام و رهبر انقلاب امروز در تعارض است. رهبر انقلاب چند ماه پیش دکترین انقلاب اسلامی را مطرح کردند و گفتند که انقلاب اسلامی تا ظهور حضرت مهدی ادامه دارد.

 این کارشناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه آنچه در سال 57 به وجود آمد کف انقلاب اسلامی است که همان جمهوری اسلامی است و سقف خواسته های ما همان ظهور است، تاکید کرد: بین این سقف و کف باید یک مسیر انقلابی تبیین شود و مادامی که ظهور صورت نگرفته است از انقلابی بودن نمی توان دست برداشت. اصلا خود پدیده ظهور یک مفهوم انقلابی است، یعنی وضع موجود خوب نیست و ما نیاز به یک انقلاب بزرگتر داریم و جاده صاف کن این مسیر انقلاب هایی شبیه انقلاب اسلامی است.

جریانی در کشور و مجمع تشخیص مصلحت به دنبال حذف انقلاب اسلامی است

 عباسی ادامه داد: امروز جریانی در کشور وجود دارد که موضعش را صریح نمی گوید، یعنی این سوال را مطرح می کند که می خواهیم انقلاب اسلامی باشیم یا جمهوری اسلامی. بعد می گوید که انقلابی بودن هزینه دارد و ما چه‌کار داریم که هزینه بدهیم ، ما به خودمان می رسیم و در درون کشور تولید ثروت می کنیم تا وضع خودمان را خوب کنیم.

 وی تصریح کرد: طبق این دیدگاه اگر ما جمهوری اسلامی بودیم، رئیس جمهوری اسلامی کافی است، اگر ما جمهوری اسلامی بودیم، ارتش کافی است و معنی ندارد ما سپاه و نیروی قدس که کارش صدور انقلاب است داشته باشیم، اگر جمهوری اسلامی هستیم، دیگر نیاز به دادگاه انقلاب نداریم، پیامد این تلقی در مجمع این است. یعنی یک روز جریانی بود منتسب به امام که می گفت ما خط امامیم، اما خط امام را تحریف می کرد، آن جریان صریح حرفش را می زد و برای آن تئوری پردازی می کرد، اما در درون شرایط فعلی ما زمزمه هایی دیگری می شنویم یعنی ده سال است ادبیاتی را می شنویم که می گوید ما جمهوری اسلامی می خواهیم یا انقلاب اسلامی، و اگر ما برگردیم از انقلاب اسلامی سخن بگوییم برگشتیم به گذشته، که البته رهبری با درایت خودشان ویژگی دکترین انقلاب اسلامی را ترسیم کردند و فرمودند، من دیپلمات نیستم، انقلابی ام.

 عباسی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: ما باید بین سه انقلاب تفکیک قائل شویم. انقلابی که بود. انقلابی که هست و این انقلاب را باید محقق کنیم و جلو ببریم و انقلابی باشیم و انقلابی که باید رخ دهد، که همان انقلاب حضرت مهدی (عج) است.

 این کارشناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه امروز دوره نظام سازی ما شروع شده است، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب، در شهریور 1390 در دیدار خبرگان رهبری فرمودند، دوره نظام سازی ما شروع شده است، چرا؟ چون‌ ما تمام زیر نظام های خود را از دوره پهلوی گرفته ایم و همه 140 زیرنظام هنوز بومی و اسلامی نشده است، پایه اسلامی کردن این 140 زیر نظام علوم انسانی که آن هم غیر الهی و مادی و غیر توحیدی است.

 وی با اشاره به اینکه رهبر انقلاب فرمودند، امروز علوم انسانی ما غربی است و علوم انسانی در غرب ضد دینی و ضد توحیدی است، تصریح کرد: کسی که از دانشگاه ایران علوم انسانی را فرا بگیرد یعنی در اصل توحید که اصل اول از اصول دین ماست، دچار اشکال شده است.

علوم انسانی امروز ما غربی و ضد دین است

 عباسی تصریح کرد: دانشگاهی که علوم انسانی را ارائه می کند، هنوز در تفکر نظام سازی اسلامی بومی نشده است و کسانی از آن دستگاه مدیر می شوند که تفکر غربی و ضد توحیدی در افکارشان حاکم است و بنابراین آیا انتظار دارید که این مدیر بتواند تمدن اسلامی را محقق کند.

 وی در ادامه سخنانش گفت: آنهایی که معتقدند ما انقلاب اسلامی را تمام کردیم و رسیدیم به جمهوری اسلامی، باید از آنها پرسید اصلا شما همین جمهوری اسلامی را توانستید ایجاد کنید؟ باید به آنها گفت شما یک زیر نظام جمهوری اسلامی که بانک ها هستند را نتواستید اسلامی کنید و آن همچنان ربوی است، آنوقت چگونه حرف از جمهوری اسلامی می زنید.

 عباسی تصریح کرد: آیا این نظام جمهوری اسلامی، واقعا اسلامی است.

 وی تاکید کرد: شما در این حکومت چه کار کردید، مسئولیت داشتید، نقش داشتید، مردم 4 میلیون جوان خود را فرستادند در دانشگاه و امروز بیش از 2 میلیون جوان در علوم انسانی درس می خوانند و به فرموده رهبر انقلاب این علوم انسانی ضد توحیدی است.

نسل اول انقلاب از انقلابی گری خسته شده است

 این کارشناس مسائل استراتژیک تصریح کرد: ما امروز با خطری در نسل اول انقلاب در یاران امام روبرو هستیم و آن این است که آنها از اسلام و از انقلابی بودن خسته شده اند و ظاهرشان ظاهر دین است و اما در باطن ذره ای درد دین ندارند.

 وی خطاب به جوانان و دانشجویان گفت: کسی باید برود مجلس که درد دین داشته باشد و در برابر دشمنان سر کرنش فرود نیاورد و شما کسی را انتخاب کنید که از انقلابی بودن خسته نشده باشد.

 رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال خاطرنشان کرد: امام یک روز فریاد می زد و می گفت، اسلام منهای روحانیت، یعنی اسلام بود ولی وابسته به روحانیت اصیل نبود. اما متاسفانه باید بگوییم، امروز پدیده روحانیت منهای اسلام داریم، روحانیتی داریم که خجالت می کشد که پشت تریبون قرآن تلاوت کند و حرف از آرمان های امام و انقلاب بزند. رؤسای جمهورهای ما لباس روحانیت تنشان بود و هست، اما آنچه پیاده می کنند، یک لیبرال سکولار بی دین هم میتوانست پیاده کند.

 عباسی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه امروز موضوع نفوذ بسیار جدی است، گفت: نفوذ که همیشه آدم بیگانه نیست. نفوذ می تواند در فکر ما باشد و ما خودمان متوجه آن نشویم و برویم با این ذهنی که نفوذ در آن صورت گرفته است، تحت عنوان دکتر یا حجت الاسلام دیگران را هدایت کنیم. ما نفوذ در باورهایمان صورت می گیرد و ادعا می کنیم که امام را درک کردیم، اما خلاف حرف امام رفتار می کنیم.

 وی با اشاره به اینکه برای عبور از فتنه ها باید بصیرت داشته باشیم گفت: انسان مومن در جامعه ایمانی باید چراغ مه شکن، که همان بصیرت است داشته باشد. خداوند هم انسان ها را با فتنه ها آزمایش می کند. اگر انسان انقلابی مومن خود را آماده عبور از فتنه ها نکند و چراغ مه شکن نداشته باشد، حتما مثل خیلی ها سقوط می کند، مثل خیلی ها که در فتنه ها که حق و باطل جایش عوض شد و سقوط کردند.

سه فتنه اصغر، اوسط و اکبر پیش روی نظام است

وی با اشاره به فتنه های پیش روی نظام اسلامی گفت: فتنه اول، فتنه اصغر است، که فتنه آمریکا و غرب است. این فتنه خودش را حق گرفته است، در صورتی که باطل است، غرب باطل است، در حقوق بشر پوست کله سرخ پوستان رو کنده ، بعد حرف از حقوق بشر می زند، خودش بمب اتم دارد و هیروشیما را نابود کرد، بعد می خواهد جلوی بمب را بگیرد. مواجه با این فتنه را تبیین کردن، فتنه اصغر را زدودن است.

 عباسی با اشاره به فتنه دوم گفت: فتنه اوسط در درون جهان اسلام است. حق و باطل در دنیای اسلام گم می شود. یک طرف آن شیعیان تکفیری هستند که فرقه شیرازی ها هستند و از انگلیس تغذیه می شوند و شب و روز تفرقه ایجاد می کنند، این سو هم در جریان وهابی ها تکفیری ها هستند که نماینده سنی ها نیستند. این فتنه اوسط است.

 وی با اشاره به پروژه جنگ مذهبی ۳۰ ساله جدید که توسط غرب پیگیری می شود، گفت: یکی از نکات مهمی که در دانشگاه ها به ما گفته نمی شود، دلایل رویگردانی غرب از دین است.

 عباسی با این سوال که چه شد که غرب دین را کنار گذاشت، ادامه داد: وقتی پروتستان ها روی کار آمدند، در شب عید فرانسه، هزاران نفر از آنها توسط کاتولیک ها سلاخی شدند و این زمینه ای شد برای جنگ مذهبی بین مسیحیت که ۳۰ سال به طول انجامید و آنقدر پروتستان ها و کاتولیک ها همدیگر را کشتند که در آن زمان جمعیت آلمان به یک سوم کاهش پیدا کرد.

 این کارشناس مسائل استراتژیک خاطرنشان کرد: این جنگ ها آنقدر چهره دین را زشت کرد که وقتی نسل بعدی رشد کرد، گفت ما عطای دین را به لقایش بخشیدیم و دین به حاشیه رانده شد و مردم بی دین شدند و کسی دیگر دین را نمی خواست.

 وی تاکید کرد: از این رو رئیس شورای روابط سیاست خارجی آمریکا از طرح جنگ مذهبی ۳۰ ساله جدید در جهان اسلام خبر داد که از دو سال قبل با حضور داعش در سوریه آغاز شد و قرار است این جنگ ۲۸ سال دیگر ادامه پیدا کند و نسل بعدی که در جهان اسلام رشد می کند، نه شیعه و نه سنی را بخواهد و خود به خود دین را کنار بگذارد.

 عباسی گفت: آنها می خواهند با این جنگ داخلی، کشورهای منطقه را تجزیه کنند و این طرح را سازمان سیا چندین سال است که ارائه کرده است. ما سال‌ها با این پدیده تروریسم سر و کار داریم و فقط عناوین گروه ها عوض می شود؛ یک روز القاعده و یک روز داعش و یک روز عنوان دیگر.

 وی تصریح کرد: شهدای حرم ، همان جوانانی هستند که در حال نشان دادن فتنه جنگ سی ساله هستند و جانشان را در این راه دادند و جز شهادت جوانان ما هیچ گونه نمی شود آن را برطرف کرد.

قرار است پوسته نظام را حفظ و مغز آن را لیبرال کنند

کارشناس مسائل استراتژیک با اشاره به فتنه سوم که فتنه اکبر است، می گوید: در فتنه اکبر، مدل فروپاشی جمهوری اسلامی دیگر مدل شوروی نیست، مدل چین هست. آمریکایی ها در زمان نیکسون به نخست وزیر چین زمان مائو نفوذ کردند، امروز شما می بینید پوسته چین کمونیستی است، اما مغز و درون و جوهرش لیبرالیستی است، بازار آزاد و اقتصاد که کاملا در تضاد با اندیشه های کمونیستی است. جمهوری اسلامی هم همین بلا قرار است بر سرش بیاید.

 وی تصریح کرد: قرار است پوسته جمهوری اسلامی باقی بماند ولی مغز آن لیبرالیسم اقتصادی شود و برنامه ششمی که بر اساس کتاب رئیس جمهور فعلی است، کاملا ضد اقتصاد مقاومتی است و اعلام شد برنامه ششم مبتنی بر اقتصاد مقاومتی نوشته شده است و این کذب است.

 عباسی تاکید کرد: فتنه اکبر این است که باطل لیبرالیسیم، می آید و به اسم اسلام و به اسم مقام معظم رهبری و به اسم امام به خورد مردم داده شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

About یکتا (دبیر بخش خبری پایگاه)

یکتا ؛ دبیر بخش خبری پایگاه هستم و ماموریتم در این پایگاه انتشار اخبار مربوط به استاد حسن عباسی است.

3 comments

  1. با سلام بسیار عالی و روشنگرانه بود چرا این سخنرانیها در سیما پخش نمیشه بخدا همه به این روشنگریها نیاز دارن.جامعه باید روشن شه .تبلیغات اون وریا داره کولاک میکنه .یاحق اللهم عجل لولیک الفرج

  2. سلام من عضو کانال تلگرامي دکتر عباسی هستم این کلیپ هایی که ازاقای دکتر عباسی گذاشته آید من یک سال پیش م گذاشتم بادوستانم به اشتراک وسخنرانیهای ایشان رادنبال مکنم و اگر امکان دارد این آدرس تلگرام رابه اشتراک بگذارید لطفا https://telegram.me/joinchat/BwJ4rz1Ioa321NtVCQq0rg

  3. لینک دانلود سخنرانی ها برسه ممنون