➖«اندیشکده» مرکز تولید و فراوری اندیشه است. کرسی نظریهپردازی اصلیترین مؤلفه یک اندیشکده است تا وجه تسمیه آن صحیح باشد.
⚪ کرسی نظریهپردازی اندیشکده یقین به معلمی استاد حسن عباسی مرکز تولید فکر این اندیشکده است. این کرسی با عنوان عمومی «کلبه کرامت» دوره جدید خود را از ۵ بهمن ۱۳۸۵ آغاز کرد، و تا به امروز پس از ۱۱ سال به توفیق الهی بیش از ۷۵۰ جلسه برگزار شده است که در نوع خود بینظیر و یک رکورد است.
✔ موضوع این کرسی، قاعدهشناسی (قاعده القواعد یا دکترینولوژی) است. خلق الهی و جعلهای صورت گرفته در آن بر پایه قواعدی هستند که شناخت این قواعد و بازشناسی قواعد اساسی حاکم بر آن، جامعهسازی دینی را محقق میکند.
❇ محتوا و روش این کرسی در تقابل با هر آن چیزی است که بر پایهی قواعد حاکم بر خلقت نباشد و کرامت انسانی را آماج خود کند. «کلبه کرامت» تلاشی است فکری و عملی برای نظریهپردازی و گفتمانسازی پیرامون «علم مبارزه در اسلام».
📖 نقشه راه مطالعاتی کلبه کرامت در ماتریس متقاطع سه حوزه دکترین غرب، دکترین شرق، و دکترین اسلام با سه حوزه تاریخ طرحریزی استراتژیک، رویکردهای طرحریزی استراتژیک، و طرحریزی استراتژیک تعریف میشود. این نقشه از از این نشانی دریافت کنید:
http://kolbeh-keramat.ir/Documents/Single/2517
📚 برای مطالعه بیشتر نیز به جلسه ۵۰۰ مراجعه بفرمایید:
http://kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/346
🎥 تمام جلسات این کرسی فیلمبرداری شده و پس از تدوین حرفهای و درج پلتها و اسناد مربوطه در آن، در سایت بارگذاری شده که نسخه دیویدی آن از طریق انتشارات اندیشکده یقین نیز در دسترس است.
💽 اندیشهجویان و علاقمندان میتوانند با ارسال یک هارد اکسترنال به انتشارات اندیشکده، کل جلسات را به صورت یکجا دریافت کرده و سیر مطالعاتی کلبه کرامت را طی کنند.
📖 نقشه راه مطالعاتی دانش دکترینولوژی
🖋 تدریس شده در جلسه ۵۰۰ در تاریخ ۲۸ فروردین ۱۳۹۳:
http://kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/346
🔺 اگر می خواهید با ساختار مطالعاتی کلبه کرامت آشنا شوید این نقشه را مطالعه بفرمایید.
🇮🇷 اندیشکده یقین، مرکز بررسیهای دکترینال
🌐 @andishkadehYaghin
لطفا قبل از ارسال نظر اینجا را مطالعه کنید