استاد حسن عباسی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی صبح قزوین درباره جایگاه عظیم شهید سلیمانی اظهار کرد: بزرگانی مثل شهید رجایی همان تاثیری را در دههی شصت داشتند که امروز شهادت شهید سلیمانی در فضای فرهنگی جامعه دارد و دلها را متوجه خدا کرده است، لذا در هر شهری از ایران عزیز قاسم سلیمانیهایی بودهاند که این انقلاب ۴۱ سال …
بیشتر بخوانید »گفتگوی پایگاه مطالعاتی- تحلیلی فرهنگ سدید با استاد حسن عباسی
به گزارش فرهنگ سدید، پیشتر در مطلبی با عنوان «وقتی رکن چهارم دموکراسی در خدمت مفسدان اقتصادی قرار میگیرد!» به موضوع رفتار متناقض برخی از رسانه ها در مواجهه با مفاسد اقتصادی اشاره شد. فرهنگ سدید در گفتوگوهای مختلفی با چهرههای مختلف فرهنگی، سیاسی و رسانهای به ریشهیابی این موضوع و چرایی دروغ پردازی جریاناتی پرداخته است که در عین …
بیشتر بخوانید »آوینی را با سبک زندگیاش بشناسیم نه آثارش!
راز ماندگاری #شهید_آوینی… ✍️ یادداشت #استاد_حسن_عباسی در روزنامه جوان – ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ ویژگی اساسی که موجب شد مرحوم شهید آوینی به سلک و سیره بقیه شهدا و انسانهای ماندگار، ماندگار بشود، هنری زندگی کردن بود. حکیمی روزی فرموده بود که آنچه در قالب هنر نگنجد، ماندنی نیست. راز ماندگاری شهید آوینی در عدالتخواهیاش در عرصه اجتماعی، در یک زیست …
بیشتر بخوانید »استاد حسن عباسی در گفتوگو با خبرگزاری فارس؛ نظام سلطه، از ایمان سردار سلیمانی واهمه دارد
دشمنان همواره تلاش کردهاند با توطئههای خود اسلام را نابود کرده و جهان اسلام را تحت سلطه خود قرار دهند اما وقوع انقلاب اسلامی سدی بر سر راه توطئههای دشمنان بود و توانست ۴۰ سال به حکومت اسلامی خود ادامه داده و عرصه را بر دشمنان تنگ کند. مفسران دینی انقلاب اسلامی را تداوم مسیر انبیا دانسته و معتقدند این …
بیشتر بخوانید »سلبریتیبازی، سم خطرناک برای جشنواره عمار است/ قصهنویسی، مشکل اصلی سینما
استاد حسن عباسی رئیس اندیشکده یقین و از داوران جشنواره مردمی فیلم عمار که هشتمین دوره آن به تازگی به کار خود پایان داد، درباره این جشنواره گفت: فیلمهایی که برای حضور در این دوره از جشنواره عمار به دبیرخانه رسیدند به لحاظ فرم و محتوا رشد کیفی داشت. اما بیشتر از هرچیزی ایده هایی که مبنای ساخت آثار بود، …
بیشتر بخوانید »اختصاصی رجانیوز؛ سینمای اسوهکُش در گفتوگو با استاد حسن عباسی
هشتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار که اختتامیه آن اخیرا برگزار شد، محوریت ویژه خود را موضوع «کار و کارگر» عنوان کرده بود. از طرفی در هر نظام و حکومتی، فرهنگ سازی برای ارزشمندی کار و تلاش، ضریب اهمیت بالایی دارد. داشتن نیروی کار باانگیزه، پرتلاش و آموزش دیده، سرمایه ای راهبردی برای هر کشوری است که رؤیاهای بلند در …
بیشتر بخوانید »گفتوگوی تفصیلی فارس با استاد حسن عباسی پیرامون دلایل شکل گیری فتنه ۸۸ و ریشه های آن، نفوذ، تحریم ها و تهدیدهای پسافتنه، رفع حصر و محاکمه سران فتنه و چرایی پاسداشت حرکت عظیم ۹ دی
حوزه احزاب خبرگزاری فارس در هشتمین سالگرد پاسداشت حماسه ۹ دی با انتشار پرونده ویژه ای تحت عنوان عهد دی در قالب گفتوگوهای تفصیلی با کارشناسان، مسئولان و تحلیلگران سیاسی به بررسی ابعاد مختلف آفرینش حماسه ۹ دی و چرایی مانایی آن در تاریخ انقلاب اسلامی پرداخته است که در ایام پاسداشت حماسه کم نظیر نهم دی تقدیم خوانندگان محترم می شود. …
بیشتر بخوانید »استاد حسن عباسی در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم؛ تراز رسانه امروز «نادر طالبزاده» است
استاد حسن عباسی، پژوهشگر فلسفه غرب، کارشناس رسانه و رییس مرکز بررسیهای دکترینال است. او در دوره های مختلف فعالیت های فکری و رسانه ای اش، ارتباط نزدیکی با نادر طالب زاده داشته است. با او درباره شخصیت و فعالیت های نادر طالب زاده گفتوگو داشته ایم. متن این گفتوگو را در زیر می خوانید: آشنایی شما با آقای طالبزاده …
بیشتر بخوانید »گفتوگوی خبرگزاری آوا با استاد حسن عباسی؛ اگر افغانستان با ایران یکی می بود، اولین امتیازی که میداشت، امنیت و ثبات بود – بخش چهارم وپایانی
استاد حسن عباسی، استراتژیست و نظریه پرداز مشهور ایرانی در گفتوگویی ویژه با خبرگزاری صدای افغان(آوا) با اشاره به این که ۱۵۰ سال پیش، انگلیس با توطئه، افغانستان را از سرزمین مادری یعنی ایران جدا کرد، تصریح کرد: اگر افغانستان عزیز به پیکرهی ایران عزیز بپیوندد و یکپارچگی شکل بگیرد، ظرفیت و منابع دو طرف کاملتر خواهد شد، اما تا …
بیشتر بخوانید »گفتوگوی خبرگزاری آوا با استاد حسن عباسی؛ نخبگان افغانستان مراقب جنگ هیبریدی آمریکا در کشور خود باشند – بخش سوم
استاد حسن عباسی، استراتژیست و نظریه پرداز مشهور ایرانی در گفتوگویی ویژه با خبرگزاری صدای افغان(آوا) به زوایای عرصه قدرت نرم و مقوله جدیدی به نام “جنگ هیبریدی” امریکا، انگلیس و صهیونیست در میان کشورهای مختلف به شمول افغانستان اشاره کرد و گفت که در این جنگ ها، شکاف ها و گسل های یک جامعه چون شکاف بین قوم الف …
بیشتر بخوانید »