استاد حسن عباسی شامگاه سهشنبه ـ 6 بهمن 94 ـ در همایش دیروز، امروز و فردا ( عنوان سخنرانی: انقلاب اسلامی؛ بدون روتوش ) با محوریت حماسه اسلامی ششم بهمن سال 1360 در مسجد امام رضا (ع) شهرستان آمل، اظهار کرد: مسئله فرقهگرایی و جداییطلبی از مهمترین مسائلی بود که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با آن مواجه بودیم.
وی با اشاره به اینکه حماسه اسلامی ششم بهمن آمل در 34 سال قبل نمونهای از این فرقهگرایی و جداییطلبی بود، افزود: با بازگشت به سال 1360 درمییابیم بخش عمدهای از جنوب و غرب کشور همانند خرمشهر، بستان، هویزه و آبادان در دست نیروهای صدام وجود داشت.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال با اعلام اینکه واقعه اسلامی ششم بهمن از مهمترین وقایع عصر خود بود، تصریح کرد: این حماسه در حالی به وقوع پیوست که چند ماه قبل آن، انفجار دفتر ریاست جمهوری را شاهد بودیم و طی آن شهادت شهیدان رجایی، باهنر و سران کشور رقم خورد همچنین قبل آن هم در حادثهای شهید بهشتی و یارانش به شهادت رسیدند و کشور با ضربههای شدیدی روبرو بود.
این مسئول با تاکید بر شهادت شهدای محراب، بیان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان در خارج مرزها و بدخواهان در داخل مرز در حال جنگافروزی و ایجاد چالش بودند.
عباسی با اعلام اینکه کمونیستها با الگوهایی از فیدلکاسترو رهبری انقلاب کوبا و چهگوارا وارد آمل شدند، اظهار کرد: آنها از جنگلها حرکت خود را شروع کرده و به سمت شهر سرازیر شدند.
وی با تاکید بر اینکه کمونیستها هم از مناطق جنگلی و کوهستانی آمل به سمت مردم در شهر آمدند، افزود: آنها به خیال خام و باطل از آمل میخواستند به مازندران رسیده و امر جداییطلبی را رقم بزنند در حالیکه نمیدانستند مردم مازندران با جداییطلبی میانهای ندارند.
عباسی با اعلام اینکه کمونیستها در این استان به دنبال ایجاد جداییطلبی بودند، خاطرنشان کرد: در سال 1360 بسیاری از ساختار نظام جمهوری اسلامی دچار مشکل بود، مدیران نظام در وقایع مختلف به شهادت میرسیدند و کشور ثبات نداشت.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال، آمل را شهر هزار سنگر دانست که در یک شبانهروز بساط کمونیست را در هم پیچید، گفت: مردم آمل توانستند به درستی مقابل دشمنان دفاع کرده و این تهدید را بزدایند.
این مسئول با اعلام اینکه تهدید علیه آمل یک حرکت خودسر و کور نبود بلکه در کشورهای همانند کوبا جواب داد، ادامه داد: گروههای چپ آن زمان قصد اجرای آن در کشور را داشتند و حتی قبل پیروزی انقلاب هم حرکتی مشابه را در لاهیجان رقم زدند.
عباسی مهمترین مشکل گروه چپ و کمونیستها را عدم شناخت دقیقی از مردم آمل و نداشتن اطلاعات لازم از اسلام دانست و بیان کرد: اسلام با خاک مازندران عجین است و از درون این خاک جوانه زده و بالا آمدهاست. محل رویش و زایش اسلام در مازندران است و این دیار مکان خیزش بسیاری از رفتارهای اخلاقی، اعتقادی، ایمانی دینی و مذهبی است.
عباسی با اعلام اینکه اگر دشمن در حماسه ششم بهمن چشم بصیرت داشت مشاهده میکرد که آمل جایی نیست که تصرف فیزیکی، دولت محلی و طرح جداییطلبی در آن اجرا شود، تصریح کرد: کشور بزرگ مصر که از مهمترین و بزرگترین کشورهای عربی است بیش از 70 سال به دنبال ایجاد انقلاب است و حتی سید جمالالدین اسدآبادی در آن بیداری اسلامی را ایجاد کرد. تلاش زیادی برای ایجاد انقلاب در مصر انجام شد و حتی چهار سال قبل اخوانالمسلمین دست به انقلاب زده و حرکتشان یک سال بیشتر دوام نیاورد.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال با اعلام اختصاص 12 میلیارد دلار از طرف ملکعبدالله پادشاه عربستان به ژنرال سیسی برای جمعآوری بساط اخوانالمسلمین در مصر، گفت: انقلاب اخوانالمسلمین برای هیچ و پوچ بوده و حرکتی توام با بیبصیرتی لحاظ شد.
عباسی گفت: در طول تاریخ انقلاب اسلامی حدود 400 نفر از سران جهان، رهبران دنیا، پادشاهان کشورهای مختلف، نخستوزیران و رؤسای جمهور خارجی با ورود به ایران به دیدار مقام معظم رهبری آمدند و حتی این موقعیت برای هیچ پیامبری روی نداد. تنها مسئول خارجی که وارد ایران شد، چهار ساعت در اجلاس گروه غیرمتعهدها بوده و با نرفتن به دیدار رهبر انقلاب حتی یک لیوان آب در کشورمان نخورد مرسی بود که بعد از پیروزی انقلاب مصر در نخستین دیدار به ملاقات ملک عبدالله پادشاه عربستان رفت ولی نمیدانست روزگاری میرسد که پادشاه عربستان برای نابودیاش پولهای هنگفتی هزینه میکند.
عباسی با اعلام اینکه هماکنون بعد 37 سال از عمر انقلاب اسلامی با نگاه به حماسه مردم آمل در مییابیم که این رویداد از وقایع کمنظیری بود که نشان میدهد دست توجه خداوند و عنایت امام زمان (عج) با ملت بود، بیان کرد: امام علی (ع) در چهار سال حکومت خود چهار جنگ بزرگ را در بر داشت ولی امروزه انقلاب اسلامی به ساختگی و پختگی خاصی رسید و سردمداران دنیا دیگر مجبور هستند به مدت دو سال پشت میز مذاکره با سران استکبار با ایران بحث کنند که این امر نشان از اقتدار کشور دارد.
عباسی با اشاره به اینکه شیخ ابراهیم زکزاکی در نیجریه بدون هیچ حلقه تبلیغاتی 17 میلیون نفر را مسلمان کرد و 6 فرزندش به شهادت رسیدند، گفت: 700 هزار شیعه در بحرین با تلاش شیخ سلمان کار را به حدی برای استکبارگران سخت کردند که این رهبر انقلابی به زندان افتاد البته در کشور یمن نیز 11 ماه بدون حکومت مردم در حال دفاع هستند و جنبش انصار حزبالله با 15 کشور دنیا میجنگند.
وی با اعلام اینکه در کشورهای سوریه و عراق استکبار به بنبست رسیده و نیروهای داعش عقب رانده شدند، ادامه داد: در عربستان هم رهبر شیعیان، شیخ نمر، اعدام شده و به شهادت رسید که این مهم نشاندهنده یک جریان عمیقی است که تحت نظر امام زمان(عج) است.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال حماسه اسلامی ششم بهمن را در ایران بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: باید این حماسه بازخوانی شده و با آگاهی و فهم دقیق آن تفکر ایجاد شود.
ایشان با اعلام اینکه انسان در طول زندگی با امتحان و آزمایشهای مختلفی روبهرو است، اظهار کرد: این امتحان در بخشهای مختلفی انجام میشود و خداوند انسان را با کاستی، نواقص و کمبود فراوان امتحان میکند.
عباسی فتنه را سطح بالاتر از آزمون و امتحان برشمرد که خداوند 58 بار در قرآن به آن اشاره کردهاست، ادامه داد: فتنههای قومی، فردی، اجتماعی، شهری، محلی، عصری و تمدنی میتوانند جایگاهمان را نشان دهند که نواقص و کاستیها را نمایان میکنند.
وی با اعلام اینکه بخشی از نواقص کشور به مدیران بر میگردد، افزود: در صدر اسلام نیز برخی خواص خسته شدند و از زبان مردم صحبت میکردند ولی امروزه انقلاب اسلامی در بیش از 50 کشور دنیا جوانه زده است و کشورهای عراق، لبنان، فلسطین، چاد، لیبی و الجزایر چشم امید به ایران دارند.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال گفت: در کشور عراق، صدام به هیچ وجه فکر نمیکرد که روزی بزرگترین و عظیمترین تجمع بشری کره زمین توسط شیعیان و مسلمانان در خاکش رقم بخورد.
ایشان با تاکید بر اینکه امروز در جمهوری اسلامی مسئولانی هستند که بین خواستن جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی حرفهایی به میان میآورند، گفت: این افراد معتقدند انقلاب اسلامی هزینه دارد و بازگشت به عقب را شامل میشود درحالی که باید به جمهوری اسلامی بپردازیم و نتیجه آن رئیس جمهوری اسلامی بوده و این مهم همان کافی است و نیاز به رهبری انقلاب اسلامی نیست زیرا در سال 1357 انقلاب اسلامی با رهبری به پیروزی رسید و دیگر نیاز به آن نیست.
عباسی ادامه داد: این افراد میخواهند اعلام کنند که از این پس دادگاه اسلامی نمیخواهیم و دادگاه عمومی برای حل مسائل کافی است در حالی که ارتش انقلاب اسلامی کافی بوده و به نیروی مقاومت بسیج و سپاه پاسداران نیازی نیست.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال، بسیج را حافظ تمامیت کشور دانست و گفت: امروز برخی مسئولان وجود نیروی قدس را لازم نمیبینند و میگویند که نباید در خارج مرزها به دنبال دفاع از اسلام بود و مبارزه افراطگرایی لازم نیست.
عباسی با اعلام اینکه بر خلاف نظر برخی مسئولان باید انقلاب اسلامی بیشتر از گذشته به خارج مرزها صادر شود، ادامه داد: انقلاب اسلامی در کشورهای زیادی در آمریکا، اروپا، آفریقا و هند جوانه زدهاست.
منبع: خبرگزاری فارس
استاد حسن عباسی، رییس اندیشکده یقین در همایش دیروز، امروز، فردا که در مسجد امام رضا(ع) برگزار شد اظهارداشت: یکی از تهدیدهای گسترده ای که انقلاب اسلامیبا آن مواجه بود فرقه گرایی و اقدامات تروریستی عظیمیاست که بر علیه نظام صورت دادند.
وی تصریح کرد: در سال ۶۰ بخشی از جنوب و غرب کشور دست دشمن بود و واقعه آمل در شرایطی رخ داد که وقایع تروریستی مختلفی در کشور صورت گرفته و کشور درگیر جنگ خارجی و در داخل درگیر جنگ تروریسم بوده است.
عباسی افزود: گروهکی که در آمل دست به فعالیت زد اقدامیشبیه فیدل کاسترو رهبر انقلاب کوبا بود که از جنگل به شهر آمل سرازیر شدند تا فضای جدایی را در مازندران ایجاد کرده و دولت مستقل محلی را به وجود آورند.
رییس اندیشکده یقین خاطرنشان کرد: در سال ۶۰ بسیاری از مدیران نظام شهید شده و هنوز نظام دارای ثبات نبود که میخواستند در آمل به اهداف خود برسند اما مردم مومن توانستند تهدید را رفع کنند، آنها شناخت دقیقی از مردم آمل و اسلام نداشتند که اسلام با خاک مازندران عجین شده است.
وی با بیان این که اگر دشمن عاقل بود دست به این کار نمیزد، گفت: آن چیزی که در آمل رقم خورد یکی از تهدیداتی بود که اگر در کشوری مانند مصر صورت میگرفت منجر به نتیجه میشد.
عباسی خاطرنشان کرد: دست عنایت حضرت حق و حضور حضرت حجت در میان مردم است که انقلاب ما به این جا رسیده و اگر انقلاب ما به پختگی و بلوغ رسیده و زورمداران مجبور شدند پای مذاکرده با ما بنشینند به سبب اقتدار نظام اسلامیو بودن دست خداوند متعال است.
رییس اندیشکده یقین ادامه داد: اگر دشمنان در سوریه، عراق و کشورهای منطقه به بن بست رسیدند و داعش نتوانست به اهداف خود دست پیدا کند به سبب جریان عمیق تحت نظر حضرت حجت است که به مقاومت با شرک و کفر میپردازد.
وی با بیان این که چشم کشورهای مستضعف به ایران اسلامیاست، گفت: عنایت حضرت حق در تمام مراحل انقلاب اسلامیوجود دارد که در غیر این صورت طومار انقلاب ما پیچیده شده بود.
عباسی با اشاره به این که دیروز ما انقلابی بود که به نام اسلام انجام شد و امروز و فردای ما هم انقلابی در حال انجام شدن است، بیان داشت: امروز جریانی در کشور ما شکل گرفته و میگوید انقلاب اسلامیتمام شده و دوره جمهوری اسلامیرا سپری میکنیم که این برخلاف نظر امام راحل است.
رییس اندیشکده یقین با بیان این که همیشه کاستیها وجود دارد و هر روز در زندگی شخصی خود با آن مواجه میشویم، گفت: فتنههای مختلف هم نشان میدهد در کجا قرار داریم و اگر نتوانیم از آن عبور کنیم مانند آن است در امتحان موفق نبودیم.
وی خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامیدر بیش از ۵۰ کشور جوانه زده که یک عالم در آن کشور قرار دارد و بعضی از آنها شهید شده، در حال جنگ یا در زندان هستند و اینها از پیامدهای انقلاب اسلامیاست.
عباسی با بیان این که امروز گروهی مسئولیت در کشور دارند و میگویند اگر میخواهیم انقلاب اسلامیباشیم هزینه دارد و باید جمهوری اسلامیشویم، افزود: نتیجه رویکردشان این است که رهبر انقلاب اسلامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیج و دادگاه انقلابی نمیخواهند.
رییس اندیشکده یقین خاطرنشان کرد: امروز صدام منفور است ولی در کشور عراق راهپیمایی ۳۰ میلیونی اربعین حسینی صورت میگیرد که نشان میدهد انقلاب امام راحل ادامه دارد.
وی با تاکید بر این که ملت ما نباید در معیشت دست خود را به سوی بیگانگان دراز کند، گفت: تجارت، اقتصاد و صنعت ما افراد خودباخته غربی را نمیخواهد بلکه باید از ظرفیتها و سرمایههای داخلی خود به درستی استفاده کنیم.
عباسی با بیان این که جریانی در کشور وجود دارد تا در قانون اساسی اصل ولایت فقیه و برخی دیگر از اصول آن را حذف کند، بیان داشت: عده ای به دنبال تردید بوده و میخواهند آرمان را از مردم و جامعه بگیرند از این رو ضرورت دارد که جوانان نظام اسلامیرا بشناسند؛ اگر آرمان نداشته باشیم، حتی اگر تمام دنیا را به ما بدهند، دچار افسردگی و ناامیدی میشویم.
منبع: خبرگزاری رسا
سلام علیکم
صوت جلسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟