دانلود برنامه ی راز با موضوع ربا ، جنگ با خدا

دانلود برنامه ی راز با حضور دکتر عباسی با موضوع ربا ، جنگ با خدا در تاریخ 15 اردیبهشت 1390

مدت زمان: 80 دقیقه

تاریخ پخش: 15 اردیبهشت 1390

مجری-کارشناس: نادر طالب زاده

موضوع : ربا ، جنگ با خدا

کاری از: شبکه ۴ سیما

فرمت: mp4

کیفیت: عالی

دانلود فایل تصویری:

 دانلود به صورت پارت های ۱۰۰ مگابایتی:

دانلود پارت ۱ :   Direct Link

دانلود پارت ۲:    Direct Link

دانلود پارت 3:    Direct Link

 حجم:300 مگابایت

 منبع : مبین مدیا

گزارشی از این برنامه:

استاد حسن عباسی به صورت رسمی خط مقدم جبهه جنگ با بانک (ربا) را در سوم خرداد طی مراسم دانشگاه تهران اعلام کرد. وی بانک را نظامی ربا محور خواند و نظرات علمای قم را در رابطه با این موضوع که نظام اقتصادی ایران نظامی ربوی ست اعلام داشت. دکتر عباسی در برنامه راز به انتقاد از بانک مرکزی و شورای فقهی آن پرداخت و صدا سیما را مبلغ جنگ با خدا معرفی کرد، چرا که ربا همان جنگ با خداست. در این میان بانک مرکزی و عوامل آن را کسانی که با خدا در جنگ هستند تلقی کرد.

در ابتدای این برنامه بخشهایی به معرفی دکتر نایل فرگوسن (استراتژیست جوان نزدیک به جمهوری خواهان، استاد تاریخ اقتصاد دانشگاه هاروارد و جایگزین احتمالی هنری کسینجر) و مستند ترقی پول با اجرای وی، مصاحبه با حضرت آیت الله مکارم شیرازی در مورد کارمزد و بهره بانکی و مصاحبه با دیوید موسی پیتکاک درلندن در مورد نقایص و خطرات بانکداری اختصاص یافت.

حسن عباسی افزود: به جز حضرت سلیمان نبی که با اراده های گسترده الهی در دوره کوتاهی موفق به جنگ با “ربا” شده بود هیچ پیامبری در دوره نبوتش و هیچ امام معصومی این شرایط را نداشت که بتواند با ربا جنگ کند. وی با بیان اینکه جنگ با صدام جنگ بین حق و باطل بود گفت: امروزه جنگ نظام سلطه، سیاسی و فرهنگی نیست. بلکه اقتصادی است. امروز وقتی سخن از مهندسی فرهنگی جمهوری اسلامی می کنیم این امر در مهندسی اقتصادی کشور نهفته است.وی در خصوص مواجهه جمهوری اسلامی با شقوق پدیده لیبرالیسم افزود: آنچه که در 30 سال گذشته در مواجهه و مهاجه با لیبرالیسم سیاسی گفته شد به پیروزی رسید. اما هرگاه هر فرد اصول گرا و حزب اللهی و متدینی به جنگ با لیبرالیسم اقتصادی رفت، به یک چهره لیبرال تبدیل شد.

وی همچنین گفت: متاسفانه جمهوری اسلامی در مواجهه با لیبرالیسم سیاسی و فرهنگی موفق بوده، اما در مواجهه با پدیده ای به نام لیبرالیسم اقتصادی شکست خورده است. جریان لیبرالیسم سیاسی و فرهنگی زیر سوال است. اما جریان لیبرالیسم اقتصادی در تارو پود و بند بند و سلول سلول جمهوری اسلامی ریشه دوانده است و کسی یارای مبارزه با آن را ندارد. این استراتژیست ارشد مرکز بررسی های دکترینال، با بیان اینکه در کلام حضرت روح الله و مقام معظم رهبری، بارها و بارها بحث مبارزه با لیبرالیسم مطرح شده است، گفت: در نامه‌ای که امام (ره)برای عزل منتظری، از جانشین رهبری نوشتند مطرح کردند که نگرانی ایشان این است که منتظری کشور را به دست لیبرالیست‌ها خواهد داد و منتظری را که درجه فقاهتش بر هیچکس پوشیده نبود به خاطر طرد لیبرالیسم از صحنه کنار گذاشت. مساله جنگ با خدا چیزی نیست که بانک مرکزی ادعا کند که اینگونه نیست و ما شورای فقهی داریم. کلمه بانک مترادف با رباست. این را پرفسور نایل فرگوسن که یک دانشمند یهودی آمریکایی است می گوید. جریان اقتصادی مخوف و مافیایی که در سی سال گذشته به طور خزنده و بی سروصدا نظام اقتصادی لیبرالی را به وسیله بانک در کشور نهادینه می کند، همان جریانی است که به جنگ با خدا رفته است.

وی نظام اقتصادی جمهوری اسلامی ایران را نظامی صددرصد کاپیتالیستی و سرمایه داری دانست و تصریح کرد: با التقاط الفاظ بانکداری اسلامی این مشکل حل نمی‌شود. ‌مفاهیم بانک اسلامی، فمنیسیم اسلامی، کمونیسم اسلامی مفاهیمی التقاطی هستند و مفهوم بانکداری اسلامی تنها به معنی جنگ با خدای اسلامی است!

رئیس مرکز مطالعات استراتژیک سیستم ربوی در کشور را ریشه در اقتصاد پول مبنا دانست و ‌اظهار داشت: پارادیم موجود در اقتصاد جمهوری اسلامی ایران پول مبنا است، اقتصاد پول مبنا مبتنی بر 3 نهاد بانک، بورس و اوراق قرضه است و در جهان با این 3 نهاد یهود، نهادینه شده است. این تحلیل‌گر مسائل استراتژیک با اشاره به اینکه در اقتصاد جمهوری اسلامی ایران نیز اوراق قرضه، بورس و بانک یهودی وجود دارد گفت: یهود در این زمینه صاحب دکترین است و می گوید که به همه ربا بدهید و از کسی ربا نگیرید. به این ترتیب سازو کار بانکی را رقم زدند و دوم به همه وام و قرض بدهید و از هیچکس قرض نگیرید و به این ترتیب نظم اوراق قرضه را در جهان رقم زدند.

غربی ها اعللام کرده اند که 70 تریلیون دلار، نزدیک دو برابر گردش مالی جهان اوراق قرضه وجود دارد. فروپاشی و ورشکستگی کامل360 بانک و وجود 700 تا 800 بانک در حال فرپاشی و ورشکستگی در نظام مالی جهان حاصل این دو دکترین در دو نهاد اوراق قرضه و بانک است. لذا اگر نظام اقتصادی جمهوری اسلامی را بر اساس این دو نهاد استوار کنیم به سرنوشت اقتصاد فعلی غرب که در حال فروپاشی است دچار می شویم.

این کارشناس مسایل فرهنگی در باب سیطره نظم بانکی و اقتصاد غرب بر کشور ما افزود: معماری جامعه ما 30 سال بعد از انقلاب زیر و رو شده و در هیچ شهری مشاهده نمی‌شود که زیباترین ساختمان برای بانک نباشد که بیش از هزار سال مساجد نگین معماری شهرها بوده اند و اکنون ساختمان بانک ها نگین معماری ما شده‌اند. این استاد دانشگاه، در زمینه شناخت غرب عنوان کرد، چیزی که در دانشگاه ها درس نمی دهند این است که تمدن غرب به خاطر رنه دکارت، به خاطر دازاین هایدگر، چون هگل گفته است گایست، به خاطر نومن و فنومن کانت و یا کتاب ثروت ملل آدام اسمیت به غرب امروزی تبدیل نشده است و این آدرس غلطی است که در دانشگاه ها داده می شود؛ بلکه به خاطر سفر کریستوف کلمب که راه آمریکا را پیدا کرد، واسکودوگاما که دماغه امید نیک را دور زد و راه چپاول ملت ها را به غرب نشان داد و تاسمانی که استرالیا را فتح کرد و به خاطر سفر جهانگردانی چون مارکوپولو جلو رفته است.

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال با اشاره به دیدگاهی “نایل فرگوسن “گفت: وی در کتاب خود پدیده دولت‌های استعماری و دولت‌ مدرن را زاییده یهودی‌ها دانسته است. وی با بیان اینکه تار و پود نظام اقتصادی که 700 سال است در جهان وجود دارد مبتنی بر ربا است گفت: وصل بودن به صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی، وصل بودن به نظام ربوی و سرمایه داری است. مگر قرار نبود که حکومت دینی اقتصاد دینی رقم بزند ولی اکنون 80 درصد اقتصاد ما لیبرالیستی شده است. مهندسی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران باید جای خود را به اقتصاد بدون پول مبنا بدهد و با توجه به اینکه قرآن روی مفهوم برکت تمرکز می‌کند باید اقتصاد برکت مبنا جایگزین اقتصاد پول مبنا شود.

این تحلیل‌گر مسائل استراتژیک بیان داشت: نظام اقتصادی غرب در حال فروپاشی است و یک راه برایش نمانده و آن آغاز جنگ جهانی دیگری است تا دوباره شروع به بازسازی خود کند. حسن عباسی تحلیل‌گر مسائل استراتژیک با اشاره به وضعیت بحرانی اقتصاد آمریکا گفت: وب سایتhttp://www.usdebtclock.org که ایالات متحده آمریکا آن را برای گزارش لحظه به لحظه آخرین وضعیت بدهی خود طراحی کرده، نشان می‌دهد که این کشور نزدیک به 14.5 تریلیون دلار بدهی دارد که این میزان برابر یک سوم گردش مالی جهان در سال است. مطمئن باشید بحران اقتصادی ایجاد شده در جهان، سراغ ما نیز خواهد آمد، گفت: زمانی تحول در نظام اقتصادی جمهوری اسلامی ایران شروع می‌شود که اقتصاد پول مبنا، جای خود را به اقتصاد برکت مبنا بدهد.

درباره امیر (سردبیر پایگاه)

امیر؛ سردبیر پایگاه هستم و ماموریتم در این پایگاه انتشار فایل‌های جلسات استاد حسن عباسی است. هیچ دسترسی به استاد عباسی ندارم پس لطفا سوالات مهم خود که فقط استاد عباسی در توان پاسخ به آن است را برای ما ارسال نکنید و به سایت اندیشکده مراجعه نمایید و در آن پایگاه بپرسید.

15 دیدگاه

  1. خسرو غنی زاده

    بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

    اقتصاد اسلامی اقتصادی (حرکت برکت) است

    ( ربا عامل سکون و قفل اقتصادی )

    حرکت مهم ترین نشانه زنده بودن است

    مهم ترین تفاوت زنده و مرده ، حرکت است . انسان ، حیوان ، جامعه ، کشور ، اقتصاد ، فرهنگ و …. تفاوتی ندارد هریک که دارای حرکت وپویایی باشد زنده است و اگر نداشته باشد مرده . اقتصادی که در آن حرکت و پویایی جای خود را به سکون دهد آن اقتصاد مرده است.

    عواملی که باعث ایجاد حرکت در اقتصاد بشود ، هرچه که باشد باعث گردش روانتر چرخ های اقتصاد کشور خواهد شد. وقتی حرکتی ایجاد شود عوامل و مقدماتی را نیازمند است و در نهایت هم عوامل و نتایجی را باعث خواهد شد که به نوعی محصول این حرکت خواهد بود . به عبارت ساده تر حرکت را می توان به یک عملیات تولید تشبیه کرد و ممکن است محصول آن هرچیزی مانند درآمد ، خدمات ، محصولات کشاورزی ، محصولات تجاری و محصولات صنعتی و … می تواند باشد.
    این چرخه تولید از نقطه ای شروع می شود و در شرایط مناسب با صرف مواد اولیه مورد نیاز و انرژی لازم ، محصولی را به ما خواهد داد . این محصول ثانوی دارای ارزش بیشتر نسبت به مواد اولیه خواهد بود و در واقع این حرکت باعث افزایش سرمایه و سود خواهد شد . همچنین در طی انجام آن نیازمند انرژی و مواد واسط است که از خارج از مجموعه تهیه می شود که این نیز خود باعث می شود که این حرکت ، محرک سایر حرکت های جنبی باشد.

    @ ارزش افزوده با استقرار هر چیزی بر سر جای خودش ایجاد میشود . نتجه (( ارزش افزوده حاصل از تولید محصول باعث ایجاد صادرات و بیشتر از واردات و بالا رفتن و حفظ ارزش پول ملی و قدرت تولید مازد بر نیاز و بعد توزیع در کره زمین )) . نیاز به برسی و مطالعه موقعیت و برسیی منابع و برسی ذخایر موجود است که با باید این مواد و امکانات را از بالقوه طبیعی بفعل در کشور تبدیل کند .

    همانطور که ذکر شد ، هر فرایندی شرایط خود را می طلبد . تولید نیز به همین شکل باید در شرایط مناسب آن انجام شود تا باعث ایجاد ارزش افزوده بشود. به عنوان مثال در وسط بیابان کشاورزی کردن در حالت عادی صحیح نیست و باعث از دست رفتن سرمایه و هدر رفتن انرژی خواهد شد. لذا ابتدا باید شرایط انجام فعالیت و حرکت به دقت بررسی و مهندسی شود تا از نتیجه بخش بودن آن اطمینان حاصل شود.

    اگر تولید در شرایط مناسب انجام گیرد میتوان کار را بیشتر گسترش داد و محصول بیشتری به دست آورد. این محصول در گام اول برای مصرف داخل مجموعه استفاده خواهد شد اما وقتی که تولید بیشتر از مصرف داخلی صورت بگیرد محصول به بیرون مجموعه نیز صادر خواهد شد. لذا هرکس میتواند محصول مازاد خود را صادر کرده و سایر محصولات را که نیاز دارد از بیرون از مجموعه تهیه کند. این همان گردش و حرکت در کره زمین است و هر جا که شرایط مناسبی برای تولید محصولی دارد آن را تولید کرده و به سایر نقاط عرضه میکند و در مقابل سایر کالاهای مورد نیاز خود را تامین میکند.

    نکته مهم دیگر در ایجاد حرکت و پویایی ، پخش و توزیع و خرید و فروش کالاست . این خرید و فروش و پخش و توزیع در ابتدا به صورت مبادله کالا به کالا اتفاق افتاد اما به دلیل مشکلات آن (( عدم نیاز خریدار و یا فروشنده به کالای طرف مقابل )) کم کم معادل بهاء ان محصول از فلزات گران قیمت مثل سکه طلا و سکه نقره به عنوان کالای واسط و یا پول در معاملات استفاده شد تا هر کس بتواند کالای مورد نظر خود را به راحتی به فرد نیازمند عرضه کند . در این زمان به دلیل اطمینان از وزن و عیار طلا در مبادلات ، حکومت ها اقدام به ضرب سکه های طلا و نقره کردند و این محصولی بنام سکه ضرب شده در واقع عیار و وزن آن توسط حکومت تضمین شده بود.

    اما بازهم به دلیل مشکلات آن از جمله حمل و نقل ، نگهداری و امنیت ، طلا و نقره جای خود را کم کم به حواله هایی دادند که در واقع معادل ارزش و یا رسید طلا و نقره بودند . یعنی اعتبار این کاغذها همان طلا و نقره بود اما به جای مبادله خود طلا این حواله جات مبادله میشد اما در واقع این خود ارزش ذاتی طلا و نقره بود که مبادله میشد. این حواله جات کم کم به شکل پول و اسکناس امروزی درامد . قرار بود که این اسکناس به اعتبار طلا یا چیز ارزشمندی دیگری عرضه شود. یعنی وقتی شما اسکناس 100 دلاری در دست داشتی در واقع این حواله طلایی معادل 100 دلار بود که در بانک مرکزی امریکا نگهداری می شد.
    اما خیانتی که اتفاق افتاد این بود که دولت ها شروع به انتشار اسکناس های بدون پشتوانه کردند. این امر و مشکلاتی که به تبع آن پیش آمد ( از جمله افزایش نقدینگی در جوامع ) باعث بحران ها و اتفاقات زیادی در دنیا شد و کم کم این اسکناس که اعتبار آن همان اعتبار طلا بود ، اعتبار خود را از دست داد و مردم اطمینان و اعتمادی که به این حواله کاغذی بنام اسکناس و پول ها داشتند از بین رفت.
    ماهیت پول ، واسطه ای برای راحت شدن مبادلات و گردش راحت تر و در نتیجه ایجاد حرکت بیشتر در اقتصاد جوامع بود. به عبارتی این پول مثل روغنی بود که حرکت چرخ های اقتصادی را روان تر و سریعتر می کرد. هرگاه پول این ماهیت را از دست بدهد مانند روغنی است که خشک شده و خود تبدیل به مشکلی متعددی خواهد شد.

    @ اگر پول از این چرخه خارج شود و در جای دیگر قرار بگیرد ، احتکار شود و یا … سبب خواهد شد که چرخش اقتصاد و حیات اقتصادی جامعه به هم خواهد بخورد و ….
    @ کاهش ارزش پول => رو اوردن مردم به احتکار و یا ذات پول = سکه طلا قدرت اضافه شدن ندارد فقط ثورم است که اعث ارزش پیدا کردن ان می شود !
    @ حفظ ارزش پول ملی مزایای زیادی دارد ( قرض الحسنه معنی پیدا می کند + خرید و فروش عرفی رواج پیدا میکند + ….)
    وقتی ارزش پول ملی ثابت بماند اعتماد جامعه به پول ملی زیاد میشود ، دیگر مردم رو به احتکار و ذخیره کردن کالا نمی روند و انبار کردن کالا معنایی نخواهد داشت و ناخودآگاه جریان سرمایه و پول های موجود در جامعه به سمت حرکت و تولیدی سرازیر خواهد شد. اما وقتی این اعتماد نباشد و این ارزش ثابت نباشد، هرکس برای حفظ ارزش پول خود سعی میکند آن را تبدیل به کالایی کند و آن را ذخیره کند . به عنوان مثال طلا و سکه خریداری میکند تا با تغییرات ارزش پول ، ارزش کالای وی نیز بالا رفته وارزش اولیه پول خود را حفظ کند . این باعث میشود که کم کم تمام پول موجود در جامعه به سمت سکون و احتکار پیش برود و دیگر پولی صرف تولید و حرکت نشود . چرخ های اقتصاد کشور متوقف شده و به نوعی حیات اقتصادی جامعه از بین میرود.

    وظیفه حکومت و سردمداران اقتصادی اینست که با ایجاد بستر مناسب و اعتمادسازی ، سرمایه های جامعه را به سمت تولید بیشتر و حرکت بفرستند.

    همچنین حکومت باید در جهت حمایت از تولید ، در جایگاه مشاوره ، بسترهای مناسب و دارای ارزش افزوده را بررسی و به افراد توانمند معرفی کند و در طی انجام فرایند تولید نیز کمک های لازم را انجام دهد و حتی در منافع حاصله شریک شود . با این روش با ذینفع شدن دولت از فرایند تولید ، حمایت کامل از آن اتفاق خواهد افتاد . به این ترتیب هر روز حرکت جامعه سریعتر خواهد شد و تولید و ارزش افزوده جامعه نیز بالاتر میرود . لذا جامعه رشد میکند وهمه از منافع این رشد واین حیات اقتصادی پویا بهره مند خواهند شد و حتی ارزش پول ملی نیز هر روز بالاتر خواهد رفت.

    بر اساس قوانین شرع مقدس اسلام دولت و یا فردی که قصد سرمایه گذاری در فعالیتی را دارند باید در سود و زیان آن شریک باشند . این جمله به این معنا نیست که فرد سرمایه گذار باید با چشم بسته در هر پروژه ای سرمایه گذاری نموده و بعد هم در سود و زیان آن شریک باشد. فردی که قصد سرمایه گذاری دارد باید ابتدا بررسی کنید که آیا این فعالیت سودزا هست یا خیر ؟ آیا مجری آن توان به نتیجه رساندن این پروژه را دارد یا خیر ؟ آیا شرایط و بستر مناسب برای انجام وجود دارد یا خیر؟ در نهایت وقتی از صحت پروژه اطمینان حاصل کرد در آن سرمایه گذاری کرده و در سود و زیان آن شریک باشد. اگر دولت به هر کس که درخواست کرد سرمایه لازم برای انجام فعالیت را بدهد ، این باعث زیان هر دو طرف خواهد شد و در نهایت همه جامعه از آن متاثر خواهند شد . لذا دولت در اعطای وام ها و تسحیلات باید ابتدا بررسی های لازم را انجام داده و بعد از آن اعتبارات را واگذار کند ولی این کار بصورت سحطی در سیستم بانکی و حکومتی انجام شده و اولویت به طرح ها و پروژه های سود زا تخصیص داده نمیشود . حال چرا ……بدلیل …. .

    همچنین حکومت باید با بررسی و قوانین و تنظیم نیاز بازار ، روند تولید و مصرف محصولات را اطلاع رسانی کند تا فعالیت هایی که دارای توجیه اقتصادی نیستند متوقف شوند و فعالیت های موجه جایگزین آن بشوند.
    به عنوان مثال ایران دومین دارنده ذخایر گاز در جهان است . اما در جایگاه های عرضه CNG صف های طولانی تشکیل میشود و لذا کسی علاقه چندانی به استفاده از این سوخت ندارد . در مقابل نفت صرف تهیه سوخت شده و در خودروها سوزانده میشود. اگر دولت وارد عمل شود و با عرضه CNG مورد نیاز جامعه و گسترش جایگاه های سوخت گیری آن ، استفاده از آن را برای مردم راحت تر کند ، میتوان با حذف نفت و تبدیل آن به محصولات پتروشیمی چندین برابر ارزش افزوده ایجاد کرد.
    با توجه به موارد مذکور نقش مدیریتی و حمایتی حکومت ها از گردش و حرکت اقتصادی در جوامع بسیار پررنگ و حیاتی به نظر می رسد.
    اگر جمعیت کره زمین 100 برابر تعداد کنونی هم شود باز هم در دنیا مشکلی برای منابع وجود نخواهد داشت و این حکومت ها هستند که باید با مدیریت و نظارت صحیح حیات اقتصادی جوامع را حفظ کنند

    لذا برای ایجاد حرکت خداوند در قرآن مي فرمايد :

    وَالْعَصْرِ ﴿۱﴾ إِنَّ الْإِنسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾ إِلَّا الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَتَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَتَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ ﴿۳﴾
    خداوند کریم در قرآن قسم می خورد که هر آینه انسان ها در حال زیان و خسران هستند، همه انسان ها . تنها کسانی از این زیان و خسران در امان هستند که ایمان بیاورند و عمل صالح انجام دهند و یکدیگر را به حق طلبی و صبر توصیه کنند.
    این نشان میدهند که اگر انسان خود زمام امور را محکم در دست نگیرد و آن را رها کند قطعا دچار خسران خواهد شد . لذا باید در لحظه لحظه عمر مراقب صحت اعمال و رفتارش باشد.
    از سویی دیگر شیطان بیکار ننشسته است. او که خود سال های زیادی عبادت خداوند را کرده و حتی به بارگاه خداوند نیز راه یافته و در صف ملائکه قرار گرفته است ، از تمام پستی و بلندی مسیر عبودیت خدا کاملا آگاه است و میداند که از چه طریقی باید ضربه زد و چطور باید حق را از مسیرش منحرف کرد. او در پیشگاه خداوند متعال قسم خورده است که همه انسان ها را فریب خواهد داد:
    قَالَ فَبِعِزَّتِكَ لَأُغْوِيَنَّهُمْ أَجْمَعِينَ ﴿8۲﴾ سوره ص
    و خداوند نیز پاسخ داد :
    لَأَمْلَأَنَّ جَهَنَّمَ مِنكَ وَمِمَّن تَبِعَكَ مِنْهُمْ أَجْمَعِينَ ﴿8۲﴾ سوره ص
    هر کس از شیطان و فریب های او پیروی کند جایگاهش جهنم خواهد بود.
    لذا اگر جویای بهشت رحمت الهی و دوری از جهنم و عذاب الهی هستیم باید با تمام توان در مقابل شیطان و سپاهش ایستادگی کنیم و دچار خدعه ها و فریب های او نشویم . اما نکته مهمی که قرآن به آن اشاره میکند اینست که شیطان روش های گوناگون برای ایجاد انحراف دارد . گاهی به طور مستقیم دعوت به گناه میکند . اما عمده رفتار به ویژه با مومنان و مسلمانان به روش دیگری است. آن روش زینت دادن امور است. شیطان با زیبا نشان دادن اعمال زشت در نگاه بندگان آنها را ترغیب به گناه میکند. عمل زشتی که ظاهر آن نیز زشت باشد را به سختی کسی تایید میکند اما وقتی ظاهر آن زیبا باشد و کسی از باطن آن آگاه نباشد به سادگی آن را خواهد پذیرفت. به عنوان مثال یک لیوان از آب آلوده و بد بو را هرگز کسی نمیخورد اما اگر همین آب آلوده را کاری کنیم که ظاهر شفاف و زیبا و بوی خوش داشته باشد به سادگی هر فردی خوردن آن را خواهد پذیرفت . این کاری است که شیطان انجام میدهد . اعمال زشت و پلید را در نگاه بندگان موجه و پسندیده جلوه میدهد و اعمال نیک را کم کم از بین می برد.
    فَيُحِلُّواْ مَا حَرَّمَ اللّهُ زُيِّنَ لَهُمْ سُوءُ أَعْمَالِهِمْ وَاللّهُ لاَ يَهْدِي الْقَوْمَ الْكَافِرِينَ ﴿۳۷﴾ توبه
    كَذَلِكَ زُيِّنَ لِلْكَافِرِينَ مَا كَانُواْ يَعْمَلُونَ ﴿۱۲۲﴾ انعام
    زُيِّنَ لِلَّذِينَ كَفَرُواْ الْحَيَاةُ الدُّنْيَا وَيَسْخَرُونَ مِنَ الَّذِينَ آمَنُواْ ﴿۲۱۲﴾ بقره
    لَكِن قَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَزَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطَانُ مَا كَانُواْ يَعْمَلُونَ ﴿۴۳﴾ انعام
    وَزَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطَانُ أَعْمَالَهُمْ فَصَدَّهُمْ عَنِ السَّبِيلِ فَهُمْ لَا يَهْتَدُونَ ﴿۲۴﴾ نمل
    این تعبیر بارها و بارها در قرآن تکرار شده که شیطان اعمال و زندگی مادی را زینت داده و به وسیله آن انسان ها را از راه خداوند منحرف میکند
    وسعت این قضیه تا آنجاست که شیطان بعضی از احکام الهی را تقریبا تعطیل میکند و به جای آن گناهان بزرگی را جایگزین میکند و تقریبا همه افراد خواسته یا ناخواسته آلوده به گناهان کبیره میشوند.
    در متون دینی ما بیان شده که وجود مقدس امام زمان روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه فداء پس از ظهور مبارکشان تجدید کننده احکام الهی خواهند بود . همان احکامی که رفته رفته در تاریخ بشر از بین رفت و جای خود را به گناهان دادند. از جمله در فراز از دعای عهد در وصف آن حضرت میخوانیم:
    وَ مُجَدِّداً لِما عُطِّلَ مِنْ أَحْکامِ کِتابِکَ، وَ مُشَیِّداً لِما وَرَدَ مِنْ أَعْلامِ دینِکَ، وَ سُنَنِ نَبِیِّکَ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ
    یکی از این احکامی که به نظر میرسد کم کم دارد از جامعه رخت بر میبندد بیع است.
    أَحَلَّ اللّهُ الْبَيْعَ وَحَرَّمَ الرِّبَا ﴿۲۷۵﴾ بقره
    خداوند متعال بیع را در بین انسان ها حلال قرار داد و به آن امر فرمود و از ربا نهی اکید فرمود تا آنجا که آن را جنگ با خود اعلام کرد.
    يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ وَذَرُواْ مَا بَقِيَ مِنَ الرِّبَا إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ ﴿۲۷۸﴾ فَإِن لَّمْ تَفْعَلُواْ فَأْذَنُواْ بِحَرْبٍ مِّنَ اللّهِ وَرَسُولِهِ وَإِن تُبْتُمْ فَلَكُمْ رُؤُوسُ أَمْوَالِكُمْ لاَ تَظْلِمُونَ وَلاَ تُظْلَمُونَ ﴿۲۷۹﴾
    اما ظاهرا شیطان موفق شده است که عقد بیع را که خداوند حلال و پاک قرار داده است را از بین برده و به جای آن ربا را که از مظاهر پلیدی است به جای آن جایگزین نماید. بر هر مسلمانی است که خدعه های شیطان را بشناسد و با تمام توان سعی کند از آن به دور باشد.
    بیع به نوعی محرک و گرداننده چرخ اقتصاد جوامع است . در نقطه مقابل ربا عامل سکون و توقف است. توقفی که برای یک سمت معامله سود هنگفت و برای سمت دیگر جز بدبختی و ضرر چیزی نخواهد داشت . اما در بیع هر دو سوی معامله سود کرده و باعث ایجاد حرکت در جامعه میشود و کالا و دارایی در جامعه را به گردش درمی آورد. شاید بیع همان تعبیری باشد که در زبان عامیانه از آن به ، از تو حرکت از خدا برکت تعبیر میشود. وقتی که این حرکت و تلاش در جامعه اتفاق می افتد خداوند نیز درهای رحمت خود را بیشتر میگشاید.

    ربا ابزار سلطه و عامل سکون و رکود در جهان امروز
    آنچه که تجربه قرن های اخیر نشان داد ، ربا مهم ترین ابزار سلطه و استثمار در تاریخ بشر بوده است. جوامع قدرت طلب و در رأس همه آنها ، صهیونیست در طول قرن های متمادی با یک برنامه ریزی طولانی مدت و القای نظام اقتصادی ربوی به تمام جوامع بشری به نوعی همه آنها را آلوده و گرفتار خود کرده اند.
    آنچه که در بالا به طور خلاصه بیان شد لزوم دقت و توجه انسان ها و به ویژه مسلمانان به مساله ربا را نشان میدهد . لذا ضروری است که مسلمانان تمام توان و دقت خود را به کار گیرند تا از ورود ربا به زندگی خود جلوگیری کنند.
    در کشور ما نیز متاسفانه اثرات این نظام اقتصادی ربوی وجود دارد و بارها و به شکل های مختلف بیان شده است که سیستم بانکداری و نظام اقتصادی آلوده به ربا است و مردم نیز دانسته و یا نادانسته ، خواسته و یا ناخواسته آلوده به این غبار آلوده و خطرناک شده اند.
    آنچه که در این مبحث به آن اشاره خواهد شد طرح کلی برای از بین بردن ربا در جامعه و جایگزین کردن احکام و عقود الهی در کشور خواهد بود.
    لذا برآنیم تا با ارائه راه حلی زمینه های ایجاد و تکرار این گناه را در ساختار اقتصادی جامعه از بین برده و احکام الهی و به ویژه بیع را جایگزین آن کنیم.
    قبل از بیان این راه حل ضروری به نظر میرسید که توضیحی نیز در خصوص کاهش ارزش پول ملی داده شود.

    کاهش ارزش پول ملی – کاهش اعتماد ملی و رو آوردن مردم به سکون و احتکار
    دغدغه مهم امروز مردم ما کاهش ارزش پول ملی است. اگر نگاه کوتاهی به گذشته بیاندازیم در خواهیم یافت که پول در گذشته به صورت مسکوکات طلا و نقره بود و به دلیل مشکلات حمل و نگهداری کم کم جای خود را به اسکناس و سکه های معمولی داد. این اسکناس ها در ذات خود ارزشی نداشتند و قطعه فلز و یا برگ کاغدی بیشتر نبودند و در واقع حواله طلاهایی بود که سیستم حکومتی به عنوان امانت دار مردم آن را ذخیره کرده و معادل آن اسکناس به مردم تحویل می‏داد. لذا ارزش اسکناس به طلایی بود که توسط سیستم حکومتی ذخیره و اسکناس به عنوان حواله معادل آن به مردم پرداخت شده بود. عین همین موضوع را در قانون پولی و بانکی کشوی میتوان دید که بیان شده که 1 ریال معادل 108055 % گرم طلا است. اما آنچه در جوامع و از جمله کشور ما اتفاق افتاد این بود که اسکناس ها بدون پشتوانه مذکور چاپ و توزیع شد. این اولین قدم در کاهش ارزش پول ملی جوامع بود. این اعتماد که ارزش اسکناس همان ارزش طلا ست کم کم در جامعه از بین رفت و ارزش واقعی اسکناس نسبت به ارزش اصلی آن که همان ارزش طلا بود شروع به کاهش کرد.
    کشورهای قدرتمندتر که پول آنها در تمام دنیا رایج بود به خصوص کشور آمریکا نیز از همین روش استفاده کردند. دلار به عنوان رایج ترین پول در مبادلات بین المللی در تمام دنیا گسترده شد و دولت امریکا با چاپ بی رویه دلار در بالا عنوان شد هزینه مشکلات اقتصادی خود را بر تمام مردم دنیا تحمیل کرد.
    این اقدام باعث شد که کشورهای قوی تر با انتقال مشکلات خود به کشورهای ضعیف تر باعث تضعیف پول ملی آن کشورها شدند. در کشور ما نیز علاوه برکاهش ارزش ریال در مقابل طلا ، ارزش ریال در مقابل ارزهای رایج بین المللی نیز به مرور سقوط کرد و می‏کند.
    این اتفاقات در سال های اخیر در کشور ما پررنگ تر به چشم میخورد. هرروز دارایی ها و سرمایه مردم در حال آب شدن است. قدرت خرید مردم هر روز در حال کاهش است. علاوه بر افزایش فشارهای اقتصادی شدید بر مردم ، فشارهای روانی ناشی از کاهش ارزش پول نیز ایجاد شد و مردم به فکر پیدا کردن راهی برای جبران کاهش ارزش پول خود شدند. در اثر این دو اتفاق مهم در کشور افتاد اول اینکه پول موجود به جای اینکه در چرخه اقتصادی کشور به گردش درآید و موتور عرضه و تولید را به حرکت درآورد ، به صورت دلار و طلا در صندوق ها ذخیره شد . از طرف دیگر تنش های ناشی از نوسانات ارزش پول ملی و تلاش مردم برای حفظ آن و جو روانی حاصل آن ، خود دلیلی شد برای ایجاد بازار سیاه و افزایش بی دلیل و شدید قیمت کالاها و ارزها . (نمونه هایی از افزایش شدید و بی دلیل دلار ، سکه طلا ، خودرو و … را موجب گردید.)
    با ادامه این روند و این چرخه اقتصادی نوسانات و افزایش قیمت ها همچنان ادامه خواهد داشت.

    برگرداندن ارزش واقعی طلا به پول راهکار جلوگیری از کاهش ارزش آن و ایجاد جو اطمینان و حرکت در جامعه

    با توجه به شرح آنچه گذشت تنها راهکار عملی برای حفظ ارزش پول ملی بازگرداندن ارزش معادل طلا و حفظ این برابری به هر قیمتی است.
    اگر ارزش پول ملی معادل طلا محاسبه شود دیگر نوسانات وجود نخواهد داشت. اگر شما به جای پول طلا در جیب خود داشته باشید در معادلات داخلی و بین المللی هر اتفاقی بیافتد باز هم طلای در جیب شما همان طلاست و ارزش آن کم نشده است. همچنین دیگر نوسانات ارزهای مختلف و تغییر نرخ برابری آنها اثری در کاهش ارزش پول شما نخواهد داشت. همچنین مشابه آنچه که در بالا در خصوص دلار بیان شد کشورهای قدرتمند نمیتوانند با بازی های اقتصادی و راهکارهای خود تاثیری در کاهش ارزش طلای شما داشته باشند.
    همچنین تاریخ نشان داده است که ارزش طلا در طول سالها همواره یک روند صعودی داشته است. نگاهی به آمارها و جداول مقایسه ای نشان میدهد که ارزش جهانی طلا در بلند مدت به طور قطعی صعودی است . لذا بدون هیچ اقدامی بر اثر روند طبیعی افزایش قیمت طلا ، طلای موجود در جیب شما در مقابل ارزهای بین‏المللی در حال تقویت است. این بالاترین خدمت اقتصادی است که میتوان به جامعه ای کرد.
    اما مشکل کار در نحوه انجام آن است. چطور میتوان طلا را به عنوان پول ملی رواج داد؟ یا باید مانند گذشته های دور سکه های طلا و نقره ضرب کرد و به عنوان پول رایج به کار برد و یا اینکه با راهکارهایی مانند استفاده از نخ های طلا و نقره در اسکناس ها ارزش ذاتی آن را معادل وجه ظاهری کرد. اما این راه حل ها چندان عملی و واقعی به نظر نمی رسند.

    طلای الکترونیکی جایگزین پول برای ایجاد حرکت اقتصادی سالم همراه با نظارت .
    با توجه به پیشرفت تکنولوژی در کشور و گسترش بستر شبکه و ارتباطات دیتای راه دور در سراسر کشور میتوان طلای الکترونیکی را بعنوان واحد جدید پول در نظر گرفت. در واقع پول ملی همان طلا میباشد که معادل وزنی آن به عنوان پول رایج کشور ، به جای اینکه به شکل سکه و یا اسکناس باشد، به صورت اعتباری در اختیار مردم قرار گیرد. طلا به جای عرضه به مردم در مخازن بانک مرکزی باقی میماند و برای هر فرد به میزان معادل طلا متعلق به او اعتبار الکترونیکی طلا داده میشود. در واقع این اعتبار الکترونیکی همان حواله طلای موجود در بانک مرکزی است. در مواقع نیاز مانند معاملات و … هر فرد میتوانند با انتقال مقداری از این اعتبار به حساب فرد دیگر معاملات و نقل و انتقالات خود را انجام دهد (مشابه آنچه که هم اکنون در سیستم شتاب برای نقل و انتقال پول از طریق دستگاه های خودپرداز ، پوز های بانکی ، موبایل بانک ، اینترنت بانک و … صورت میگیرد.)
    این طرح مزایای فراوانی دارد از جمله بازگرداندن اعتماد ملی به مردم و همچنین نظارت نظام مدیریت کشور بر تمام اتفاقات اقتصادی کشور خواهد بود.

    نظارت بر نظام اقتصادی هر جامعه برای حرکت بسمت تعالی
    ساختار جوامع اقتصادی گویای این مطلب است که کل نظام اقتصادی در جامعه به صورت جزایر مجزا که در یکدیگر بی تاثیر باشند ، نیست بلکه یک ساختار یکپارچه می باشد که هر اتفاقی در آن بر روی کل جامعه تاثیر خواهد گذاشت. لذا وقتی هر اتفاقی در هر گوشه نظام اقتصادی بر کل آن موثر است ، سوء استفاده فرد یا افرادی در امور اقتصادی می تواند کل اقتصاد جامعه را متاثر کند. در اینجا با توجه به اینکه حفظ نظام اقتصادی و تقویت آن از مهمترین وظایف هر حکومتی است ، نظارت بر تمام اتفاقات و عملیات های موجود در جامعه بسیار لازم و ضروری به نظر میرسد.
    این نظارت از دوجنبه مفید خواهد بود :
    – جلوگیری از سوء استفاده و کج روی ها برای حفظ حیات نظام اقتصادی
    – هدایت سرمایه و نیروی انسانی به بخش هایی که ارزش افزوده بیشتر خواهد داشت برای تقویت نظام اقتصادی
    با توجه به آموزه های دین مبین اسلام و اعتقاد به وجود شیطان و نفس اماره ، همواره در جوامع افرادی هستند که مترصد دست یافتن به فرصتی برای سوء استفاده و رسیدن به منفعت بیشتر به هر قیمتی هستند. این مانند ویروس و یا باکتری نظام اقتصادی را بیمار کرده و از کار خواهد انداخت و لذا باید با رصد کردن تمامی علیات های اقتصادی از اتفاقات اینچنینی به موقع جلوگیری شود.
    لذا حکومت باید دو شان اساسی داشته باشد : 1- مدیریت چرخه اقتصاد 2- نظارت بر تمام عملکرد اقتصادی جامعه

    مدیریت چرخه اقتصاد نظام اسلامی توسط حکومت
    این مدیریت از دو منظر قابل بررسی است .
    اول اینکه دولت با رصد کردن و بررسی علمی شرایط داخلی و خارجی کشور باید آمار دقیقی از نیاز کشور و همچنین استعدادهای بالقوه و بافعل جامعه داشته باشد. با توجه به اینکه قوی ترین مراکز آماری در کشور متعلق به دولت است باید آمار دقیقی از آنچه که مورد نیاز جامعه است در زمینه های گوناگون معیشتی ، صنعتی ، رفاهی و … به صورت دوره ای منظم و متناوب انجام شود.
    در کنار آن استعداد ها و توانایی های منطقه ای و فرا منطقه ای از جمله نیروی انسانی ، توانایی علمی ، صنعتی ، کشاورزی و … نیز باید به طور منظم و متناوب آمار گیری شود.
    با این آمار ، حکومت با در نظر گرفتن نیاز جامعه در مراکزی که استعداد تولید آن نیاز موجود باشد در جهت رفع این نیاز عمومی اقدامات لازم را به عمل خواهد آورد. وظیفه حکومت تنظیم این چرخه و هدایت استعدادها خواهد بود. به عنوان یک مثال ساده فرض نمایید که کشور نیازمند گندم است و در عوض در مناطقی که گندم به خوبی رشد میکند کشاورزان اقدام به کاشتن مثلا هندوانه کرده اند که محصول خوبی هم برداشت نمیکنند و مازاد بر نیاز جامعه است و سود خوبی هم حاصل نمیشود . اینجا دولت با هدایت کشاورزان این منطقه به سمت تولید گندم هم نیاز داخلی را مرتفع خواهد کرد و هم سود بیشتری را عاید کشاورزان خواهد کرد. یا به عنوان مثال دیگر در منطقه ای موز به خوبی رشد میکند و مازاد بر نیاز منطقه نیز هست در عین حال این منطقه نیازمند گندم نیز هست . لذا در نگاه اول باید قسمتی از کشت موز تعطیل و به کشت گندم تعلق بگیرد حال آنکه قیمت فروش محصول موز در واحد زمین چند برابر محصول گندم خواهد بود. لذا با هدایت کشاورزان میتوان محصول به دست آمده را به مناطق دیگر و با قیمت بیشتر عرضه کرد و در مقابل گندم را از سایر مناطق به قیمت کمتر خریداری کرد که در نهایت سود بیشتری حاصل خواهد شد و به عبارت دیگر ارزش افزوده بیشتری خواهد داشت.
    باز به عنوان مثالی دیگر فرض کنید منطقه ای استعداد ها و توانایی های لازم برای خودرو سازی را ندارد اما به عنوان مثال در مقابل استعداد بسیار بالایی در تولید و عرضه مواد غذایی دارد . حال با راه اندازی خودرو سازی در این منطقه در جهت رفع نیاز مردم به خودرو چه اتفاقی خواهد افتاد ؟ خودروی نامرغوب به چند برابر قیمت به دست مردم خواهد رسید . در اینجا میتوان با تعطیل این خودرو سازی و واردات خودرو ، خودروهایی بهتر و با قیمت کمتر به جامعه تحویل داد و در مقابل امکانات و انرژی اختصاص داده شده به خودرو ساز را صرف تولید مواد غذایی کرد که ارزش افزوده بیشتری خواهد داشت و در نهایت منجر به پیشرفت آن منطقه خواهد شد.
    این چند مثال نشان دهنده اهمیت نقش حکومت در بررسی استعدادها و هدایت آن ها به سوی زمینه هایی که دارای ارزش افزوده بیشتری دارد خواهد بود که راه حل عملی پیشرفت جامعه است.
    نظارت بر تمام حرکات و عملکرد اقتصادی جامعه
    با توجه به آنچه قبلا بیان شد، مهم ترین وظیفه حکومت نظارت بر تمام عملکرد اقتصادی جامعه است. با توجه به ساختار یکپارچه نظام اقتصادی جوامع و تاثیر گذاری هر اتفاق بر کل جامعه ، حکومت به عنوان متولی اصلی اقتصاد کشور باید تمام عملیات اقتصادی جامعه را به دقت بررسی و نظارت کند تا به محض بروز کوچکترین انحرافی از آن جلوگیری کرده و اجازه رشد به آن ندهد.
    امروزه با پیشرفت تکنولوژی ارتباطات و اطلاعات در جوامع ، انجام چنین نظارتی کاملا عملیاتی خواهد بود. با توجه به طرح هایی مانند شبنم میتوان جریان تولید و یا واردات کالا و همچنین مسیر گردش و مصرف آن در جامعه را بررسی کرد. همچنین با استفاده از ساختار بانکداری الکترونیک میتوان تمام عملیات اقتصادی و گردش مالی را در جامعه رصد کرد که در نهایت منجر به نظارت کل فرایند اقتصادی جامعه خواهد شد.
    با این نظارت هم از بروز فسادهای اقتصادی و سوءاستفاده ها جلوگیری خواهد شد و هم آنطور که در بخش قبل بیان شد دولت با آمار گیری از جامعه میتواند در پویاتر شدن و تقویت عملیات اقتصادی جامعه به افراد مشاوره های لازم را بدهد و آن ها را هدایت کند.
    با نظارت فراگیر حکومت بر فعالیت های اقتصادی ، زمینه و شرایط برای انجام تخلفات به شدت محدود خواهد شد. مواردی از قبیل فرار مالیاتی ، درآمدهای نامشروع ، سوء استفاده ها ، قاچاق کالا و ارز معنی پیدا نخواهد کرد. به عنوان مثال فرض نمایید فردی به هر طریق کالای قاچاق وارد کشور نماید ، وی قادر به عرضه و فروش کالای خود نیست زیرا تمام قعالیت ها مانیتور شده و فروش کالای قاچاق که دارای شناسنامه رسمی نیست سریعا مشخص خواهد شد. لذا در صورت عدم وجود زمینه عرضه کالای قاچاق ، اصل قاچاق کالا نیز از بین خواهد رفت . در مورد سایر موارد نیز اتفاقات مشابه خواهد افتاد و لذا تخلفات اقتصادی در کشور کاهش بسیار چشم گیر خواهد داشت.
    همچنین با نظارت ، حکومت از تمامی فعالیت های اقتصادی آگاه است و در زمینه درآمدهای خود شامل انواع مالیات و عوارض می تواند دقیق و عادلانه رفتار نماید. آنجا که لازم است مالیات دریافت نماید و آنجا که نباید مالیات گرفت چنین کاری انجام ندهد. با این روش معاملات مردم و درآمدهای آنان کاملا شفاف خواهد بود و اخذ مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر درآمد از تمامی افراد مشمول به طور کامل و عادلانه انجام خواهد گرفت. این یکی از مزایایی است که علاوه به کمک برای برقراری عدالت ، درآمدهای دولت از مالیات ها را نیز افزایش خواهد داد. همچنین همانطور که قبلا نیز ذکر شد دولت با در دست داشتن بانک اطلاعاتی فعالیت های اقتصادی در جهت تقویت اقشار ضعیفتر جامعه می تواند آنها را به سمت فعالیت هایی که بازدهی بیشتری برای آنها دارد هدایت کند و به این وسیله به کاهش اختلاف طبقاتی جامعه کمک نماید. همچنین دولت با هدایت سرمایه و مسیردهی صحیح به آن موتور اقتصاد کشور را با سرعت بیشتر به حرکت درآورد.

    حکومت مرکز سنجش اعتبار جامعه
    حکومت با در دست داشت اطلاعات کاملی از دارایی های هر فرد میتواند اعتبار او را تعیین نماید و با در نظر گرفتن اصل وفای به عهد در جامعه در صورتی که فرد به تعهدات خود عمل نکند دولت از محل دارایی های وی اقدام به پرداخت دیون وی نماید . لذا هر فرد میتواند یک شناسه اعتبار ملی دریافت کند و بر اساس آن اعتبار وی در بازار تعیین شده و شروع به فعالیت کند.
    در این روش با توجه به پایش مستمر عملیات اقتصادی از یک سو و اینکه تمامی شناسنامه ها و اسناد در کشور توسط دولت صادر میشود از دیگر سو موجب می شود تا بانک اطلاعاتی کاملی از دارایی های تمام افراد جامعه در دست دولت باشد. در این شرایط دولت با اجرای طرح جامعی میتواند اعتبار واقعی هر فرد را براساس دارایی ها او تعیین کند.
    از نظر روانی نیز اگر فردی بداند که در صورت عدم ایفای تعهدات خود بلافاصله حکومت اقدام به ایفای این تعهدات از محل دارایی های شخص خواهد کرد دیگر انگیزه برای کلاهبرداری و اتفاقات شبیه به آن ایجاد نخواهد شد.
    همچنین به روش مشابه دولت میتواند در معاملات و قراردادها بین دو طرف به عنوان ضامن قرار گیرد که این باعث اعتماد سازی در کل جامعه شده و چرخه فرایند اقتصادی را با حرکت بیشتری به حرکت درخواهد آورد.

    جایگزینی عقود اسلامی به جای عقود ربوی در بانکداری براساس نظارت
    بارها و به عناوین مختلف بیان شده که نظام بانکداری حال حاضر کشور آلوده به ربا بوده و بسیاری از عقود در ظاهر براساس عقود اسلامی است و از مظاهر رباست. برای حل این مشکل و از بین بردن سایه سنگین ربا از نظام اقتصادی کشور ، بانک عامل قبل از پرداخت هرگونه تسهیلات ، پروژه موضوع بحث را بررسی و کارشناسی خواهد کرد و براساس بانک اطلاعاتی اقتصادی ارزیابی میکند که آیا این پروژه مثمر به سود هست و یا خیر ؟ همینطور افراد را مورد بررسی و کارشناسی قرار میدهد که آیا فرد توانایی و امکانات اجرای این پروژه را دارد یا خیر ؟
    در صورت مثبت بودن نتیجه بررسی ها و کارشناسی ها بانک اقدام به اعطای تسهیلات ، همراه با نظارت کامل بر روند انجام پروژه در تمامی مراحل میکند. این تسهیلات نیز میتواند منطبق بر عقود شرعی و مشارکت در سود و زیان باشد. با توجه به اینکه بانک تمام بررسی های لازم را انجام داده است احتمال سودزا بودن پروژه ها بسیار بالا خواهد بود و لذا بانک نیز از سود پروژه ذینفع خواهد بود. همچنین با این روش بانک میتواند پروژه هایی که سود بیشتری دارد را در اولویت قرار دهد و با حمایت از آنها حتی سودی بسیار بیشتر از آنچه اکنون در حال استحصال است به دست آورد. بانک با نظارت مستمر از به کارگیری منابع اخذ شده و هزینه آن در محل مورد توافق و مصرف اطمینان حاصل کرده و بازدهی اقتصادی و یا شکست احتمالی زودهنگام را کشف و تهیه خواهد نمد و با این اقدام از هرگونه سوءاستفاده ، عقود صوری و رابطه بازی جلوگیری خواهد شد. در مقابل پروژه های سودمند و مفید تقویت خواهد شد و این در تقویت بنیان های اقتصادی کشور موثر خواهد بود.
    یکی از مشکلات اقتصادی ریشه در صرف منابع بانکهاست در مواردی که عموما در جریان شوک های اقتصادی تاثیرگذار بوده و از مسیر هدف منحرف گردیده است.
    همچنین اگر به هر دلیلی پروژه ای به شکست انجامید ، بانک نیز در ضرر آن شریک خواهد بود و به نوعی از ایجاد فشار بیش از حد به فرد جلوگیری خواهد شد. اما در ساختار فعلی اگر فرد بابت انجام پروژه ای تسهیلاتی دریافت کند و پروژه وی شکست بخورد وی علاوه بر تحمل مشکلات ناشی از شکست پروژه باید تمامی مبلغ مربوط به تسهیلات و سود آن را به بانک پرداخت نماید.
    همچنین در صورت حمایت و اعطای تسهیلات به پروژه های مفید و سودمند ، توان های بالقوه برای انجام پروژه ها به بالفعل تبدیل شده و با یافتن ضمانت اجرایی به نتیجه خواهد رسید که با رشد این روند شکوفایی همه جانبه اقتصادی را همراه خواهد داشت. این امر موجب می شود تا با شناختن ظرفیت ها و توانمندی ها ، همچنین بررسی شرایط روز دنیا ، از انجام پروژه هایی که دارای ارزش افزوده بالایی نیستند جلوگیری شده و به سمت پروژه های سودمندتر هدایت گردند.

    جمع بندی
    در مجموع آنچه که در بالا بیان شد ، با اجرای پروژه طلای الکترونیکی و نظارت در جامعه نتایج زیر حاصل خواهد شد.
    – حفظ ارزش پول ملی و در نتیجه بازگرداندن و تقویت اعتماد ملی به ساختار نظام
    – زمینه های وجود فساد در سیستم بانکی و نظام اقتصادی تقریبا از بین میرود
    – بحث از بین بردن ربا و به ویژه بانکداری بدون ربا محقق می شود
    – چرخ های اقتصاد و به ویژه بخش تولید به حرکت خواهد درآمد و جامعه به سمت رشد و شکوفایی حرکت خواهد کرد
    – کلاهبرداری ها و سوء استفاده های مالی در بین مردم از بین خواهد رفت
    – تنظیم درست نظام عرضه و تقاضا برای تامین نیاز های جامعه و بالا بردن ارزش افزوده محصولات و رشد ناخالص ملی
    – و…
    از ما حرکت از خدا برکت.
    «و من یهاجر فی سبیل الله یجد فی الارض مرغماً کثیراً وسعة؛
    کسی که در راه خدا هجرت کند، جاهای امن فراوان و گسترده ای در زمین می یابد».

    From: Khosrow Ghanizadeh [mailto:ghani@imantech-co.com]
    Sent: Tuesday, September 24, 2013 7:25 PM
    To: ‘Ayoub Shirvani (Ayoub.shirvani@Anglia.ac.uk)’
    Subject: FW: http://www.Reba.ir = (پول اسلامی ==>> ((( البانک! مالبانک! و ما ادراک مالبانک! ))! = پس راه حل چیست ؟

    بسمه الله الرحمان الرحیم
    سلام
    ((البانک! مالبانک! و ما ادراک مالبانک!))
    http://www.Reba.ir
    راستی چرا حلال و حرام مردم مخلوط شده ؟
    http://reba.ir/%d9%81%d8%b1%d9%88%d9%be%d8%a7%d8%b4%db%8c-%d8%a7%d8%ae%d9%84%d8%a7%d9%82-%d8%a8%d9%87-%d8%af%d9%86%d8%a8%d8%a7%d9%84-%da%a9%d8%a7%d9%87%d8%b4-%d8%a7%d8%b1%d8%b2%d8%b4-%d9%be%d9%88%d9%84-%d9%85%d9%84

    راستی چرا حرف های امام معصوم بر ما اثر نمی کند؟
    امام حسین پیش از ظهر عاشورا در كربلا صحبت‌های زیادی كرد ولی هیچ كدام اثر نمی ‌كرد. در آخر حضرت فرمودند

    فَقَدْ مُلِئَتْ بُطُونُكُمْ مِنَ الْحَرَامِ
    چون شكم‌های شما از حرام پرشده است ، حرف‌های من در شما اثر نمی گذارد

    اثبات ضرب نخستين سكه اسلامي توسط امام علي(ع)
    راستی چرا امام (ع) بر حفظ ارزش پول “اسلام” تاکید بسیارزیادی داشت .

    آیا بر اساس آموزه های اسلام، دولت اسلامی می تواند سیاستی اتخاذ کند که قدرت خرید پول های مردم کاهش یابد؟
    راستی چطور در کشور اسلامی ما لقمه های حرام فراوان شد ؟

    باید بدانیم که چرا تخلّف در ارزش پول و برابری واحد پول که معیار و مقیاس سنجش تمام ارزش های اقتصادی است باعث فساد و مستوجب عذاب الاهی میشود؛

    و ریشه تقلّب و اختلاس و رانت و تمام مفاسدی اقتصادی کشور و حتی به مراتب بیش تر از تقلّب و تخلّف در مقیاس کیل و وزن را دارد .

    آیا این روش اجرای عقود بانکی اسلامی است؟
    طراح: آقای خسرو غنی‌‌زاده
    مشاهده ادامه‌ی مطلب →
    فرستنده: آ.خسرو غنی‌زاده // چند رسانه،گرافیک // اسلامی،بانک،بانک ربوی،تولید،ربا،سود،عقود اسلامی،واسط // ۱۳۹۲/۰۶/۲۲ // پیغام

    سفر بیداری در کربلا
    عکس از سفر -کربلا- سال 1391 و آشنایی با افکار آیت الله محی الدین حائری در رابطه با پول ,”کیل “, و پول اعتباری و پول اسلامی و رابطه طلا و پول و اهمیت ثبات ارزش پول…
    مشاهده ادامه‌ی مطلب →
    فرستنده: آ.خسرو غنی‌زاده // مقالات،یادداشت ها // آمریکا،آیت الله حائری،امنیت،بانک،تجارت،حوزه،ربا،ربای رابح،طلا،مال حرام،محاربه با خدا،مضاربه،پول،کیل // ۱۳۹۲/۰۶/۲۰ // پیغام

    پس راه حل چیست ؟
    پول اسلامی

    طرح پول ﻃﻼی‌ ﻧﻮﺭﻱ
    نتایج اجرای طرح پول ﻃﻼی‌ ﻧﻮﺭﻱ جهت نظارت بر امور و رعایت حد وحدود الهی طراح: آقای خسرو غنی‌زاده برای دیدن در ابعاد بزرگتر بر روی عکس کلیک کنید
    مشاهده ادامه‌ی مطلب →
    فرستنده: آ.خسرو غنی‌زاده // مقالات،گرافیک،یادداشت ها // ارزش پول،طلا،غنی زاده،نوری،پول // ۱۳۹۲/۰۶/۰۸ // پیغام

    معوقه بانکی و علل ایجاد آن
    ربا، بدترین نوع استثمار1 اصل ,بهره, از پول یک امرى است بسیار خلاف انصاف و خلاف انسانیت که یک پولى آنجا گذاشته‏ اند، بعد آن پول نه کارى، نه چیزى، یک چیزى در آورند. بدترین…
    مشاهده ادامه‌ی مطلب →
    فرستنده: آ.خسرو غنی‌زاده // مقالات،یادداشت ها // ،،احتکار،اقتصاد ایران،اوراق بهادار،بانکداری دولتی،بهره،تورم،زمین،عقود بانکی،مسکن،مضاربه،نرخ بیکاری،نفت،وام هاي خوداشتغالي،گرانی // ۱۳۹۲/۰۶/۰۸ // پیغام

    چه کسانی جهان را اداره می‌کنند؟! یک تصویرسازی جالب از اقتصاد جهان
    بسم الله الرحمن الرحیم ,حقیقت عاشورا , قیام برای اجرای حدود الهی است لقمه های حرام ،حرف های امام معصوم را بی اثر می کند ,امام حسین(ع), پیش از ظهر ,عاشورا, در کربلا صحبت‌های زیادی…
    مشاهده ادامه‌ی مطلب →
    فرستنده: آ.خسرو غنی‌زاده // مقالات،یادداشت ها // آمریکا،اقتصاد،امام حسین(ع)،بهره،جیمز بی گلتفلدر،حرام،حقیقت عاشورا،دنیا،صهيونيست،همایش TED،وال استريت،یک پزشک // ۱۳۹۲/۰۵/۱۳ // پیغام

    بانکداری بدون ربا؛ آرمانی که امام می‌خواست
    شاید یکی از نمادهای پایبندی به خط امام، ایستادگی بر اجرای قانون عملیات بانکی بدون ربا باشد تا آثار تبعیض و اسثمار از اقتصاد کشور برطرف گردد. باید همه آنانی که دل در گرو امام…
    مشاهده ادامه‌ی مطلب →
    فرستنده: خادم // slider،امام خمینی و امام خامنه ای،مواضع // آرمان،آرمانها،امام،امام خمینی ره،انقلاب،بانکداری بدون ربا،بعد از انقلاب،ثبات،جنبش،جنگ باخدا،خمینی،ربا،صحیفه امام،عذرخواهی امام خمینی از امت،ولایت،ولایت فقیه // ۱۳۹۲/۰۴/۲۹ // پیغام

    شفاف نبودن معاملات و عقود بانکی؛ عامل گسترش ربا در جامعه
    بسم الله الرحمن الرحیم تا زمانی که سیستم ,بانکداری, ما ربوی باشد، ربا در جامعه اجتناب‌ناپذیر است؛ پس از سال‌ها پژوهش در این حوزه و مباحثه با صاحب‌نظران این نتیجه حاصل شده است که ریشه…
    مشاهده ادامه‌ی مطلب →
    فرستنده: آ.خسرو غنی‌زاده // علما و اساتید،مواضع // احتكار،ارزش پول،ایکنا،بانكداری،بانک،خسرو غنی زاده // ۱۳۹۲/۰۴/۲۵ // ۲ دیدگاه

    راههایی جهت تحقق جامعه سالم
    چند درصد از وام ها وتسهیلات بانکی پرداخت شده طی دروان انقلاب در جای درست و در زمان درست ” خرج تولید و کار” در کشور شده است ؟ راستی چرا نظارت درست بر خرج…
    مشاهده ادامه‌ی مطلب →
    فرستنده: آ.خسرو غنی‌زاده // صوت،مقالات،چند رسانه // اقتصاد، امنیت، توسعه،مبارزه با احتکار،مبارزه با اختلاس،مبارزه با رانت خواری،مبارزه با ربا،مبارزه با رشوه // ۱۳۹۲/۰۳/۲۳ // یک دیدگاه

    (( ربا ، رانت و رشوه ))
    بسم الله الرحمن الرحیم ,کاهش ارزش پول ملی, => ریشه ایجاد رانت در جامعه بعضی دوستان از من می پرسند:- ,رانت, و رانت خواری چیست؟ – رانت بدتر است و یا ربا؟ – چرا کاهش…
    مشاهده ادامه‌ی مطلب →
    فرستنده: آ.خسرو غنی‌زاده // مقالات،یادداشت ها // رانت،شفاف نبودن عقود بانكی،طبقه ضعیف،کاهش ارزش پول رایج،کاهش ارزش پول ملی // ۱۳۹۲/۰۳/۱۹ // پیغام

    فروپاشی اقتصاد به دنبال کاهش ارزش پول ملی

    بزرگترین علت عدم برقراری عدالت اجتماعی در کشور (( ربا رانت رشوه )) است “.

    غنی زاده / ایمانتک

  2. سلام

    لینک پارت 1 خراب هست ، ممنون میشم بررسی کنید

  3. خسرو غنی زاده

    بسمه الله الرحمان الرحیم

    اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللَّهِ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعلی اولاد الحسین عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

    حقیقت عاشورا قیام برای اجرای حدود الهی است
    «اصل الدین اداءُالامانةِ و الوفاءُ بالعهود»
    پایه دیانت بر ادای امانت و بجای آوردن پیمان استوار است.
    کاهش ارزش پول ملی – » ریشه یابی شبهه ربا در نظام بانکی

    راستی وام ها وتسهیلات بانکی پرداخت شده طی دروان انقلاب چطور و درکجا در کشورمصرف شده؟

    حضرت امیر(ع) فرمود:

    حقی که زمان بر آن گذشته است باطل نمی‌شود، حق و حقوق و عدالت مشمول عبور زمان نمی‌شود، اگر این اموالی را که از بیت‌المال برداشتید و رفتید و با آن ازدواج کردید و یا مهریه همسرتان کردید همان را از شما پس می‌گیرم، و اگر هم در نقاط مختلف سرمایه‌گذاری کردید همه را از شما پس خواهم گرفت چرا که اینها مال شما نیست، اینها مال خداست و متعلق به فقرا و محرومان است، هرکدامتان هم بگویید که عدالت سخت است، حضرت فرمودند اتفاقاً آسان است، در اجرای عدالت گشایش، سعه و راحتی است برای همه، اتفاقاً اگر عدالت اجرا شود همه راحت زندگی می‌کنند، اگر کسانی فشار عدالت را سخت می‌دانند بدانند که فشار بی‌عدالتی سختی بیشتری دارد.

    تسهيلات اعطائي بدون نظارت بانک ها مال حلال کشور را تبدیل حرام کرده است !!!
    ● بانکداری بدون ربا : در نظر و در عمل نبود نظارت بانکی = معوقه بانکی ! عقود اسلامی کجاست ؟ وام بدون ضرر و زیان = معوقه بانکی ! نبود توجیه اقتصادی = معوقه بانکی !
    شفاف نبودن عقود بانكی و عدم تعریف و تفهیم مزایای “عقد و عقود” ضعف نظارت در معاملات کشور ؛ عامل گسترش ربا و فساد در سیستم بانکی

    متاسفانه شفاف نبودن عقود بانكی و عدم تعریف موضوع عقد در معاملات ؛ عامل گسترش ربا و اختلاس در سیستم بانکی شده در چند دهه اخیر، بالاخص طی سال‌های گذشته، بررسی جدی پدیده فساد به‌خصوص فساد و رانت و اختلاس و ابداع روش‌های موثرتر و کم‌هزینه‌تر برای مقابله با آن در کانون توجه کارشناسان علوم اقتصادی، سیاسی و اجتماعی قرار گرفته است، همچنین تلاش‌های اخیردول بین الملل حاکی از این است که مردم و دولت‌ها در سراسر جهان مساله اختلاس را بیشتر از گذشته جدی می‌گیرند .اختاپوس فساد مالی در کشور با اشفته ساختار اقتصاد، فرهنگ و سیاست، ملت و سرزمین ایران را در چمبره هزارگونه محنت و ابتلا فرو برده است که متاسفانه ریشه‏ها و شاخه‏های آن هنوز هم بر جای مانده است.

    چند سال پس از انقلاب در 1362 نسخه ای به‌منظور اصلاح فعالیت‌های بانکداری ایران تحت عنوان بانکداری اسلامی تهیه شد اما به‌رغم اصلاحات و الحاقاتی که مرتبا بر روی این برنامه انجام شد، متاسفانه به‌دلیل عدم شفافیت و پیچیده بودن مراحل فعالیت‌هایی که برای اجرای این عقود تعیین شده بود، بانک‌ها با بی میلی آن را به اجرا گذاردند، لذا عقود بصورت صوری و یا این اصلاحات هیچگاه به‌طور کامل اجرا نشد و بانک‌ها تنها بر روی یکی دو نوع از انواع عقود ساده تر تمرکز کردند که ماحصل این بی توجهی گسترش ربا و اختلاس در درون بانک‌ها، گسترش بازار ربا در چرخه تولید و خدمات، که غالبا باعث بالا رفتن قیمت تمام شده کالا و خدمات و غیر رقابتی شدن آنها می‌شود و نهایتا عامل ورشکستگی تولید در کشور و شرکت‌ها و صنایع در بخش خصوصی شده است همچنین محاسبه دیر کرد پرداخت‌ها در معاملات بر اساس نرخ ربا و رواج ربا تحت عنوان مضاربه در میان مردم شد. اما موضوع اختلاس و تخلفات مالی در سیستم بانکی ایران از سال 1373به بعد به مطبوعات کشیده شد، و در این راستا اقدامات و ردپای برخی از چهره‌های ذی نفوذ در کانون توجه افکار عمومی ایران قرار گرفت. مطالعه موارد اختلاس از بانک‌های ایران در فاصله زمانی 1359 تا 1381 نشان می دهد که اختلاس و فساد و تقلب از ویژگی‌های روشن موسسه‌های پولی و مالی است و متاسفانه کشف نشدن فساد مالی در این موسسه‌ها نشان از ناقص و ناشفاف بودن اطلاعات و ضعف و یا ناکارایی سیستم نظارتی آن است.
    نبود ناظر بانکی و نبود حسابرسی و ممیزی طرح های = ربوی شدن عقود و صوری شدن عقود و معوقه بانکی !
    علل فساد و ربا و بعد اختلاس در سیستم بانکی کشور

    من معتقدم برای جلوگیری از فساد و دروغ و صوری شدن عقود باید در مرحله اول واحد پولی کشور ریال و تومان به تغییر و ارزش پول ثابت شود و واحد بیع و واحد اندازه گیری معاملات طبق دستور خدا حدود الهی اول ثابت و بعد به ارزش وزنی طلا تبدیل شود و یعنی پول کشور به (پول طلای الکترونیکی ) تبدیل و نظارت شود . یعنی سیستم نظارتی الکترونیکی و بازرسی بر کالا و گردش نقدینگی در کشور تشکیل شود و علت این نظارت‌ها اول برای مردم توضیح داده شود و بعد در نهادهای مدنی و مردمی نهادینه شود.

    متاسفانه نداشتن تمایل سیستم نظارتی بانک‌ها به اعلام و اطلاع رسانی کشفیات اختلاس و عدم تجزیه و تحلیل تخلفات از سوی این سیستم، مانع از اطلاع رسانی دقیق و سنجیده می‌شود.

    متاسفانه بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور در خصوص فساد و ربا و اختلاس را در شفاف نبودن اطلاع‌رسانی و قانون مربوطه است.

    ربا و فساد و اختلاس از بانک‌ها، قطعاً عوامل متعددی دارد. یکی از این عوامل، عدم نظارت و دقت کافی بر عقود در بانک‌ها بر عوامل تحت امرشان است. این نظارت‌ها، متاسفانه مقطعی است، گاهی مواقع انجام می‌گیرد و بعد تا دو سه سال این نظارت رها می‌شود؛ که اگر این نظارت‌ها دایمی و به طور جدی باشد، قطعاً کمترین تخلفات را در این قسمت خواهیم داشت.

    مساله مهمتر درسیستم اقتصاد کشور و مشکلاتی است که ملت معنی “عقد و عقود بانکی ” درست درک نکرده و عقود بانکی بصورت صوری حتی توسط مسولین بانکی برای ملت تعریف میشود و ربا و اختلاس از بانک‌ها را شاهد هستیم.

    چند علت اصلی را می‌توان معلول ربا و عقود صوری و معوقه بانکی در کشور و در سیستم بانکی یاد کرد:

    1 – یکرفه بودن عقد و عقود درسیستم بانک
    2 – کاهش ارزش پول ملی و پرداخت سود بعنوان جبران کاهش ارزش پول .
    3 – ضعف دستگاه نظارتی و بازرسی در کشور بر گردش پول و کالا و عقد و عقود بانکی
    4 – زمان زیاد و مدیریت‌های سلیقه ای و مختلف برای برسی عقود و اعتبار سنجی
    5 – فساد و روابط ناسالم اداری در میان مسوولان و کارکنان با مشتریان
    6 – نظارت و جلوگیری از شگردهای مخصوص برخی مشتریان بانک برای آلوده کردن کارمندان بانکی و حکومتی
    7 – ضعف اطلاع‌رسانی حکومت و بانک بر تفهیم عقد و عقود در اقتصاد و تنظیم عرضه و تقاضا در اقتصاد .
    8 – عدم احراز شرایط اعتقادی و مذهبی و مناسب برای انتصاب و انتخاب مدیران

    امام خمینی: ربا بدترین نوع استثمار است
    مبنای بانک اسلامی بر این است که استثمار نکند مردم را، بهره بردارى از انسان بیخودى نکند. پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران

    یکم خرداد 1358 ،حضرت امام خمینی(س) هیئت موسس بانک اسلامی را در قم به حضور پذیرفته و در سخنانی به اهمیت تاسیس این بانک و از بین بردن بانک های ربوی تاکید نمودند. متن این سخنرانی به مناسبت روز بانکداری اسلامی در زیر منتشر می شود:

    ربا، بدترین نوع استثمار
    اصل بهره از پول یک امرى است بسیار خلاف انصاف و خلاف انسانیت که یک پولى آنجا گذاشته‏اند، بعد آن پول نه کارى، نه چیزى، یک چیزى در آورند. بدترین انواع استثمار همین رباست که در مقابل هیچ، خود پول که هست و در مقابل هیچ، این بزاید، بهره بردارد. در اسلام، این البته به هر صورتش حرام است حتى این فرارهایى که بعضیها جایز مى‏دانند، این فرارها هم صحیح نیست. فرار از ربا هم صحیح نیست. یک راههایى گفته شده است، لکن آنها هم صحیح نیست بهره بردارى از این نقود و از پول به هیچ وجه در اسلام جایز نیست. از جهتى که یک همچو بانک اسلامى که مبنایش بر این باشد که بهره در کار نباشد و ربا در کار نباشد، این یک خدمت بزرگى است به جامعه و به اسلام، هر دو، که امید است که احتیاج مردم از سایر بانکها به واسطه این بانک سلب بشود و مردم توجه بکنند به این بانک که اسلامى است، مبنایش اسلام است، اسلامى است و مبنایش بر این است که استثمار نکند مردم را، بهره بردارى از انسان بیخودى نکند.

    لزوم برچیده شدن سیستم بانکداری ربوى
    عامل اصلی مشکلات جامعه است
    لقمه های حرام است !!!
    ربا (( فقر و فحشا ))
    ربا (( تورم ))
    ربا (( بی کاری))
    ربا (( گرانی ))
    ربا ((معوقه بانکی ))
    ربا (( دانه درشت ))
    ربا ((اقازاده))
    “بزرگترین علت عدم برقراری عدالت اجتماعی در کشور (( ربا رانت رشوه )) است “.
    غنی زاده / ایمانتک

  4. خسرو غنی زاده

    بسمه الله الرحمان الرحیم

    سلام /اگر وقت داشتی و حوصله داشتی لطفا به مطالب جمع اوری شده توجه کنید

    اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللَّهِ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعلی اولاد الحسین عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

    حقیقت عاشورا قیام برای اجرای حدود الهی است .

    نبود نظارت صحیح

    متاسفانه دروغ و دروغگوی و لقمه حرام عامل اکثر مشکلات کشور است

    در کشور یعنی => “بانک مرکزی”

    فروختن پول “مردم به مردم” با نرخ بالا تر از “کارمزد تبدیل ” به خود مردم

    ایا نشانه “ربا وفساد و رانت در کشور ” در سیستم بانکی کشور نیست؟

    و نتجه این عملایات باعث بی ارزش شدن پول ملی نشده ؟

    This is Iran!

    بسی جای تأسف دارد !!!

    رانت + ربا + رشوه در کشور=><= عامل بی تفاوتی و سکون و بی اعتمادی مردم
    نظارت الکترونیکی بر گردش پول و کالا در کشور

    تنظیم و پیاده سازی قوانین (( قانون ازکجا اورده اید + قانون پولشویی + پول الکترونیکی )) برطبق حدود الهی = عدل و عدالت در جامعه .

    وظیفه حکومت اسلامی نظارت بر تنظیم قوانین بر طبق حدود الهی و برخورد سخت با افراد خاطی و قانون شکن است .
    نظارت ان لاین بر استفاده از عقود بانکی توسط دولت ( تحد نظارت دو وزارت اقتصاد + دارایی و قوه قضایی) و دریافت محصول بجای سود عقود )

    در جمع بندی و نتیجه گیری می توان گفت، اقتصاد ایران بنا به مجموع شرایط حال حاضر آن، اگر چه استعداد ابتلای کامل به بیماری هلندی را ندارد ولی در صورت بروز شرایط آن، می تواند آثار و نتایج مخربی از آن به اقتصاد کشور وارد شود به خصوص در حوزه بودجه دولت و وابستگی آن به درآمد های نفتی. در شرایطی که درآمد های نفتی کشور، با شوک مثبت روبه رو شده، هزینه کردن کامل آنها، در میان مدت آثار معکوسی از خود به جای می گذارد و در قالب آثار مخرب بیماری هلندی به فعال سازی مکانیزم های معیوب در اقتصاد کشور منجر می شود. از طرف دیگر کاهش درآمد های نفتی به دلیل عدم انعطاف پذیری بودجه دولت در جهت کاهش و ناتوانی سیستم مالیاتی کشور، به کسری بودجه شدید می انجامد که نتیجه منطقی آن تورم دورقمی قیمت ها است. اتکا به درآمد های نفتی برای اقتصاد کشور راهکار پر ریسکی است، چرا که بی ثباتی و نوسان شدید درآمد های نفتی، تهدیدی برای ثبات اقتصاد ملی است و تجربه سال های ۵۷ ۱۳۵۱ و سال های ۷۷ ۱۳۶۵ نشان داده است که کاهش در آمد های نفتی تا چه اندازه می تواند برای اقتصاد کشور مخاطره آمیز باشد. در واقع با کاهش قیمت نفت یا کاهش صادرات آن (یا هر دو)، درآمد های ارزی کاهش خواهد یافت و در آن شرایط دیگر امکان تعدیل نوسان درآمد های نفتی وجود ندارد.
    برای بهره مندی مردم از درآمد های نفتی و درامان ماندن اقتصاد کشور از آثار و تبعات نوسان آن یعنی بیماری هلندی و کسری بودجه، لازم است به دو گروه از بایدها و نبایدها عمل کرد.
    گروه اول در کوتاه مدت که دولت را نمی توان از نفت جدا کرد: دولت نباید درآمد های آتی بودجه خود را بر پایه قیمت های دائما در حال تغییر بازار های جهانی نفت محاسبه کند. دولت باید درصد قابل قبولی خطا را در پیش بینی درآمد های آتی نفت لحاظ نماید. دولت باید یک جریان با دوام و نسبتا یکنواخت از درآمد های نوسانی و سیل آبی نفت برای خود برقرار سازد تا آثار نوسان درآمد های نفتی در بودجه دولت کاهش یابد. دولت نباید پایه و تکیه گاه بودجه خود را بر درآمد نفت قرار دهد، بلکه باید سیستم مالیاتی کشور را با بهره گیری از روش های نوین و کارآمد، بازسای کند تا سیستم خود متعادل کننده اقتصاد ملی فعال شود. باید بر بودجه دولت در هر دو بخش درآمد و هزینه ها، انضباط مالی حاکم شود تا نوسان درآمد های نفتی از طریق نوسان مخارج دولت به اقتصاد ملی منتقل نشود. بودجه دولت نباید کسری ساختاری داشته باشد تا دولت ناچار به استفاده بیشتر از مقدار برنامه ریزی شده از درآمد های نفتی شود. کسری بودجه ادواری دولت (دوران کاهش درآمد های نفتی و بروز رکود در اقتصاد ملی) نباید با استقراض از بانک مرکزی تامین شود زیر نتایج تحقیقات اقتصادی در بیش از ۱۰۰ کشور نشان می دهد حدود ۹۵درصد تورم های سالانه، ناشی از پولی شدن کسر بودجه است.
    گروه دوم در بلند مدت که می توان نفت را از دولت جدا کرد: باید ضریب ارتباط بودجه دولت و درآمد های نفتی را کاهش داد تا شوک درآمد های نفتی با تاخیر و خفیف به اقتصاد ملی وارد شود. مدیریت درآمد های نفتی باید از دولت گرفته شود تا سیاست های اقتصادی هزینه کردن درآمد های نفتی، کاهش پیدا کند. اندازه دولت را باید بهینه کرد تا نتایج مثبت مخارج دولت در اقتصاد ملی حتی از درآمد های نفتی، افزایش یابد. در تعیین مقدار تزریق درآمد های بخش نفت به اقتصاد ملی باید دقت لازم صورت گیرد تا رابطه بین بخش ها در اقتصاد کلان از تعادل خارج نشود. مدیریت پول ملی را باید به بانک مرکزی مستقل سپرد تا با انتخاب سیاست های پولی مناسب، آثار نوسان و بالاتر از ارزش شدن پول ملی (Overvaluation) پس از افزایش درآمد های نفتی را کاهش دهد. سیاست های اقتصادی دولت را باید محدود و دولت را باید از مداخله در اقتصاد بازداشت تا نظم طبیعی و قابل پیش بینی بر اقتصاد ملی حاکم شود. رعایت این بایدها و نبایدها (اصلاحات ساختاری و رفتاری) می تواند در میان مدت، ثبات نسبی را به اقتصاد کشور بازگردانده و آثار و تبعات نوسان درآمد های نفتی بر اقتصاد ملی (بیماری هلندی و کسری بودجه) را کاهش دهد.
    محمدصادق جنت
    منابع: در تهیه این مقاله از اخبار و اطلاعات سایت‌ها، گزارش‌ها و مطالعات زیر استفاده شده است:
    سایت‌‌‌های اینترنتی
    ۱ – بانک مرکزی
    ۲ – مرکز پژوهش‌‌‌های مجلس
    ۳ – سازمان اپک
    ۴ – روزنامه دنیای اقتصاد
    ۵ – وزارت نفت
    گزارش‌ها:
    ۱ – گزارش تحولات اقتصادی ایران در بخش واقعی( (سال ١٣۸۴) – بانک مرکزی
    ۲ – گزارش تحولات اقتصادی ایران در بخش واقعی( (سال ١٣۸۵) – بانک مرکزی
    ۳ – گزارش تحولات اقتصادی ایران در بخش واقعی( (نیمة اول سال ١٣۸۶) – بانک مرکزی
    ۴ – سالنامه آماری کشور – مرکز آمار ایران
    مقالات
    ۱ – بیماری هلندی – دکتر احمد صمیمی
    ۲ – بیماری هلندی چیست؟ – علیرضا مجاهدی‌نسب
    ۳ – بیماری هلندی در اقتصاد ایران – محمد صادق الحسینی
    ۴ – بیماری هلندی و تاثیر آن در اقتصاد ایران – دکتر همایون فریور
    ۵ – درمان بیماری هلندی، چگونه؟ وحید جعفرپور

    واي برمسئولين طراز اول اقتصادی نظام

    اگر همه ما حدود الهی درک کرده بودیم و درست عمل کرده بودیم وضع کشورمان این نبود.

  5. خسرو غنی زاده

    بنام خدا

    سلام بر شما

    همه باید بدانیم

    امید و حرکت مهم ترین نشانه زنده بودن ولی متاسفانه بزرگترین علت عدم برقراری عدالت اجتماعی در کشور “ربا رانت رشوه ” که همه عامل اصلی ” سکون ” در کشور اسلامی‌ما است “.

    لطفا به مطالب زیر توجه بیشتر کنید که چرا ما در کشور اسلامیمان نمیتوانیم سریع پیشرفت کنیم.

    آيت الله حائري شيرازي: بهره هاي بانکي ريشه فساد اقتصادي در ايران است

    مهر/ عضو مجلس خبرگان رهبري گفت: ريشه فساد اقتصادي در ايران تحريم و يا سوء مديريت نيست بلکه بهره هاي بانکي ريشه اين مشکل است.

    آيت الله محي الدين حائري شيرازي شامگاه شنبه در حاشيه جلسه ديدار با دانشجويان دانشگاه زنجان ، در رابطه با مشکلات و مفاسد اقتصادي به خبرنگاران گفت: ريشه فساد اقتصادي ايران تحريم و سوء مديريت نيست بلکه وجود بهره هاي بانکي بالا است و اين مشکل را مي توان با احياي اسلام و ايجاد بانک داري اسلامي به راحتي حل کرد.

  6. خسرو غنی زاده

    بسم الله الرحمان الرحیم

    سلام

    لطفا به مطالب جمع اوری شده توسط من توجه کنید

    اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللَّهِ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ
    وَالنَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعلی اولاد الحسین عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

    نهضت كربلا

    حقیقت عاشورا قیام برای اجرای حدود الهی است.

    چرا ارزش پول ملی ايران به سرعت سقوط می كند؟

    نظارت شرط حیاتی نظام اقتصادی هر جامعه !

    تنها راهکار بازگرداندن ارزش پول ملی به طلاست !

    طلای الکترونیکی جايگزين پول ملی !

    جايگزينی عقود اسلامی به جای عقود ربوی در بانکداری براساس نظارت !

    پايه ديانت بر ادای امانت و بجای آوردن پیمان استوار است.

    عدم رعايت حدود الهی !!!

    » اصل الدين اداءُالامانةِ و الوفاءُ بالعهود «

    ربا مهم ترين ابزار سلطه و مشکل امروز جوامع بشری
    در دین اسلام ربا به عنوان گناه کبیره شناخته شده است و در منابع دین به شدت با آن برخورد شده است.

    شدت این برخورد تا آنجاست که در قرآن کریم ، ربا به جنگ با خداوند متعال تعبیر شده است و همچنین
    بیان شده که حتی اثر ربا در نسل انسان نیز باقی خواهد ماند.
    همچنین آنچه که تجربه قرن های اخیر نشان داد ، ربا مهم ترین ابزار سلطه و استثمار در تاریخ بشر بوده
    است. جوامع قدرت طلب و در رأس همه آنها ، صهیونیست در طول قرن های متمادی با یک برنامه ریزی
    طولانی مدت و القای نظام اقتصادی ربوی به تمام جوامع بشری به نوعی همه آنها را آلوده و گرفتار خود کرده
    اند.

    آنچه که در بالا به طور خلاصه بیان شد لزوم دقت و توجه انسان ها و به ویژه مسلمانان به مساله ربا را نشان
    میدهد . لذا ضروری است که مسلمانان تمام توان و دقت خود را به کار گیرند تا از ورود ربا به زندگی خود
    جلوگیری کنند.
    در کشور ما نیز متاسفانه اثرات این نظام اقتصادی ربوی وجود دارد و بارها و به شکل های مختلف بیان شده
    است که سیستم بانکداری و نظام اقتصادی آلوده به ربا است و مردم نیز دانسته و یا نادانسته ، خواسته و یا
    ناخواسته آلوده به این غبار آلوده و خطرناک شده اند.
    آنچه که در این مبحث به آن اشاره خواهد شد طرح کلی برای از بین بردن ربا در جامعه و جایگزین کردن
    احکام و عقود الهی در کشور خواهد بود.
    كاهش ارزش پول ملی – كاهش اعتماد ملی
    دغدغه مهم امروز مردم ما کاهش ارزش پول ملی است. اگر نگاه کوتاهی به گذشته بیاندازیم در خواهیم یافت
    که پول در گذشته به صورت مسکوکات طلا و نقره بود و به دلیل مشکلات حمل و نگهداری کم کم جای خود
    را به اسکناس و سکه های معمولی داد. این اسکناس ها در ذات خود ارزشی نداشتند و قطعه فلز و یا برگ
    کاغدی بیشتر نبودند و در واقع حواله طلاهایی بود که سیستم حکومتی به عنوان امانت دار مردم آن را ذخیره
    کرده و معادل آن اسکناس به مردم تحویل می داد. لذا ارزش اسکناس به طلایی بود که توسط سیستم
    حکومتی ذخیره و اسکناس به عنوان حواله معادل آن به مردم پرداخت شده بود. عین همین موضوع را در
    قانون پولی و بانکی کشوی میتوان دید که بیان شده که 1 ریال معادل 180811 % گرم طلا است.
    ايا هنوز يک ريال =<) ۰۵۰۸۰۱۰۰۰ (گرم طلای خالص است؟
    اما آنچه در جوامع و از جمله کشور ما اتفاق افتاد این بود که اسکناس ها بدون پشتوانه مذکور چاپ و توزیع
    شد. این اولین قدم در کاهش ارزش پول ملی جوامع بود. این اعتماد که ارزش اسکناس همان ارزش طلا ست
    کم کم در جامعه از بین رفت و ارزش واقعی اسکناس نسبت به ارزش اصلی آن که همان ارزش طلا بود شروع
    به کاهش کرد.
    کشورهای قدرتمندتر که پول آنها در تمام دنیا رایج بود به خصوص کشور آمریکا نیز از همین روش استفاده
    کردند. دلار به عنوان رایج ترین پول در مبادلات بین المللی در تمام دنیا گسترده شد و دولت امریکا با چاپ
    بی رویه دلار در بالا عنوان شد هزینه مشکلات اقتصادی خود را بر تمام مردم دنیا تحمیل کرد.
    این اقدام باعث شد که کشورهای قوی تر با انتقال مشکلات خود به کشورهای ضعیف تر باعث تضعیف پول
    ملی آن کشورها شدند. در کشور ما نیز علاوه برکاهش ارزش ریال در مقابل طلا ، ارزش ریال در مقابل ارزهای
    رایج بین المللی نیز به مرور سقوط کرد و می کند.
    این اتفاقات در سال های اخیر در کشور ما پررنگ تر به چشم میخورد. هرروز دارایی ها و سرمایه مردم در حال
    آب شدن است. قدرت خرید مردم هر روز در حال کاهش است. علاوه بر افزایش فشارهای اقتصادی شدید بر
    مردم ، فشارهای روانی ناشی از کاهش ارزش پول نیز ایجاد شد و مردم به فکر پیدا کردن راهی برای جبران
    کاهش ارزش پول خود شدند. در اثر این دو اتفاق مهم در کشور افتاد اول اینکه پول موجود به جای اینکه در
    چرخه اقتصادی کشور به گردش درآید و موتور عرضه و تولید را به حرکت درآورد ، به صورت دلار و طلا در
    صندوق ها ذخیره شد . از طرف دیگر تنش های ناشی از نوسانات ارزش پول ملی و تلاش مردم برای حفظ آن
    و جو روانی حاصل آن ، خود دلیلی شد برای ایجاد بازار سیاه و افزایش بی دلیل و شدید قیمت کالاها و ارزها .
    )نمونه هایی از افزایش شدید و بی دلیل دلار ، سکه طلا ، خودرو و … را موجب گردید.(
    با ادامه این روند و این چرخه اقتصادی نوسانات و افزایش قیمت ها همچنان ادامه خواهد داشت.
    تنها راهکار بازگرداندن ارزش پول ملی به طلاست
    با توجه به شرح آنچه گذشت تنها راهکار عملی برای حفظ ارزش پول ملی بازگرداندن ارزش معادل طلا و
    حفظ این برابری به هر قیمتی است.
    اگر ارزش پول ملی معادل طلا محاسبه شود دیگر نوسانات وجود نخواهد داشت. اگر شما به جای پول طلا در
    جیب خود داشته باشید در معادلات داخلی و بین المللی هر اتفاقی بیافتد باز هم طلای در جیب شما همان
    طلاست و ارزش آن کم نشده است. همچنین دیگر نوسانات ارزهای مختلف و تغییر نرخ برابری آنها اثری در
    کاهش ارزش پول شما نخواهد داشت. همچنین مشابه آنچه که در بالا در خصوص دلار بیان شد کشورهای
    قدرتمند نمیتوانند با بازی های اقتصادی و راهکارهای خود تاثیری در کاهش ارزش طلای شما داشته باشند.
    همچنین تاریخ نشان داده است که ارزش طلا در طول سالها همواره یک روند صعودی داشته است. نگاهی به
    آمارها و جداول مقایسه ای نشان میدهد که ارزش جهانی طلا در بلند مدت به طور قطعی صعودی است . لذا
    بدون هیچ اقدامی بر اثر روند طبیعی افزایش قیمت طلا ، طلای موجود در جیب شما در مقابل ارزهای
    بین المللی در حال تقویت است. این بالاترین خدمت اقتصادی است که میتوان به جامعه ای کرد.
    اما مشکل کار در نحوه انجام آن است. چطور میتوان طلا را به عنوان پول ملی رواج داد؟ یا باید مانند گذشته
    های دور سکه های طلا و نقره ضرب کرد و به عنوان پول رایج به کار برد و یا اینکه با راهکارهایی مانند
    استفاده از نخ های طلا و نقره در اسکناس ها ارزش ذاتی آن را معادل وجه ظاهری کرد. اما این راه حل ها
    چندان عملی و واقعی به نظر نمی رسند.
    طلای الکترونیکی جايگزين پول ملی
    با توجه به پیشرفت تکنولوژی در کشور و گسترش بستر شبکه و ارتباطات دیتای راه دور در سراسر کشور
    میتوان طلای الکترونیکی را بعنوان واحد جدید پول در نظر گرفت. در واقع پول ملی همان طلا میباشد که
    معادل وزنی آن به عنوان پول رایج کشور ، به جای اینکه به شکل سکه و یا اسکناس باشد، به صورت اعتباری
    در اختیار مردم قرار گیرد. طلا به جای عرضه به مردم در مخازن بانک مرکزی باقی میماند و برای هر فرد به
    میزان معادل طلا متعلق به او اعتبار الکترونیکی طلا داده میشود.
    در واقع این اعتبار الکترونیکی همان حواله طلای موجود در بانک مرکزی است. در مواقع نیاز مانند معاملات و
    … هر فرد میتوانند با انتقال مقداری از این اعتبار به حساب فرد دیگر معاملات و نقل و انتقالات خود را انجام
    دهد )مشابه آنچه که هم اکنون در سیستم شتاب برای نقل و انتقال پول از طریق دستگاه های خودپرداز ، پوز
    های بانکی ، موبایل بانک ، اینترنت بانک و … صورت میگیرد.(
    این طرح مزایای فراوانی دارد از جمله بازگرداندن اعتماد ملی به مردم و همچنین نظارت نظام مدیریت کشور
    بر تمام اتفاقات اقتصادی کشور خواهد بود.
    نظارت شرط حیاتی نظام اقتصادی هر جامعه
    ساختار جوامع اقتصادی گویای این مطلب است که کل نظام اقتصادی در جامعه به صورت جزایر مجزا که در
    یکدیگر بی تاثیر باشند ، نیست بلکه یک ساختار یکپارچه می باشد که هر اتفاقی در آن بر روی کل جامعه
    تاثیر خواهد گذاشت. لذا وقتی هر اتفاقی در هر گوشه نظام اقتصادی بر کل آن موثر است ، سوء استفاده فرد
    یا افرادی در امور اقتصادی می تواند کل اقتصاد جامعه را متاثر کند. در اینجا با توجه به اینکه حفظ نظام
    اقتصادی و تقویت آن از مهمترین وظایف هر حکومتی است ، نظارت بر تمام اتفاقات و عملیات های موجود در
    جامعه بسیار لازم و ضروری به نظر میرسد.
    این نظارت از دوجنبه مفید خواهد بود :
    جلوگیری از سوء استفاده و کج روی ها برای حفظ حیات نظام اقتصادی
    هدایت سرمایه و نیروی انسانی به بخش هایی که ارزش افزوده بیشتر خواهد داشت برای تقویت نظام اقتصادی
    با توجه به آموزه های دین مبین اسلام و اعتقاد به وجود شیطان و نفس اماره ، همواره در جوامع افرادی
    هستند که مترصد دست یافتن به فرصتی برای سوء استفاده و رسیدن به منفعت بیشتر به هر قیمتی هستند.
    این مانند ویروس و یا باکتری نظام اقتصادی را بیمار کرده و از کار خواهد انداخت و لذا باید با رصد کردن
    تمامی علیات های اقتصادی از اتفاقات اینچنینی به موقع جلوگیری شود.
    ضرورت راهنمايی مردم در فعالیت های اقتصادی
    همانطور که در بخش قبل به طور خلاصه بیان شد ضرورت نظارت بر کل فعالیت های اقتصادی ، ایجاب میکند
    تا بانک اطلاعاتی کاملی از روند فعالیت ها در دست حکومت باشد تا با در نظر گرفتن نیازهای اصلی و موثر
    اقتصادی در کشور ، افراد را از پرداختن به پروژه هایی که توجیه اقتصادی مناسبی ندارد و نتیجه آن شکست
    خواهد بود ، باز دارد و همچنین افراد توانمند را به سوی این پروژه هایی که سودمند و مفید است هدایت کند
    .
    این عمل هم از شکست اقتصادی افراد جامعه جلوگیری خواهد کرد و هم گامی در جهت تامین نیازهای کشور
    به بهترین نحو خواهد بود.
    جایگزینی عقود اسلامی به جای عقود ظاهرا اسلامی اما ربوی در بانکداری براساس نظارت !
    بارها و به عناوین مختلف بیان شده که نظام بانکداری حال حاضر کشور آلوده به ربا بوده و بسیاری از عقود در
    ظاهر براساس عقود اسلامی است و از مظاهر رباست. برای حل این مشکل و از بین بردن سایه سنگین ربا از
    نظام اقتصادی کشور ، بانک عامل قبل از پرداخت هرگونه تسهیلات ، پروژه موضوع بحث را بررسی و
    کارشناسی خواهد کرد و براساس بانک اطلاعاتی اقتصادی ارزیابی میکند که آیا این پروژه مثمر به سود هست
    و یا خیر ؟ همینطور افراد را مورد بررسی و کارشناسی قرار میدهد که آیا فرد توانایی و امکانات اجرای این
    پروژه را دارد یا خیر ؟
    در صورت مثبت بودن نتیجه بررسی ها و کارشناسی ها بانک اقدام به اعطای تسهیلات ، همراه با نظارت کامل
    بر روند انجام پروژه در تمامی مراحل میکند. این تسهیلات نیز میتواند منطبق بر عقود شرعی و مشارکت در
    سود و زیان باشد. با توجه به اینکه بانک تمام بررسی های لازم را انجام داده است احتمال سودزا بودن پروژه ها
    بسیار بالا خواهد بود و لذا بانک نیز از سود پروژه ذینفع خواهد بود. همچنین با این روش بانک میتواند پروژه
    هایی که سود بیشتری دارد را در اولویت قرار دهد و با حمایت از آنها حتی سودی بسیار بیشتر از آنچه اکنون
    در حال استحصال است به دست آورد. بانک با نظارت مستمر از به کارگیری منابع اخذ شده و هزینه آن در
    محل مورد توافق و مصرف اطمینان حاصل کرده و بازدهی اقتصادی و یا شکست احتمالی زودهنگام را کشف و
    تهیه خواهد نمد و با این اقدام از هرگونه سوءاستفاده ، عقود صوری و رابطه بازی جلوگیری خواهد شد. در
    مقابل پروژه های سودمند و مفید تقویت خواهد شد و این در تقویت بنیان های اقتصادی کشور موثر خواهد
    بود.
    یکی از مشکلات اقتصادی ریشه در صرف منابع بانکهاست در مواردی که عموما در جریان شوک های اقتصادی
    تاثیرگذار بوده و از مسیر هدف منحرف گردیده است.
    همچنین اگر به هر دلیلی پروژه ای به شکست انجامید ، بانک نیز در ضرر آن شریک خواهد بود و به نوعی از
    ایجاد فشار بیش از حد به فرد جلوگیری خواهد شد. اما در ساختار فعلی اگر فرد بابت انجام پروژه ای
    تسهیلاتی دریافت کند و پروژه وی شکست بخورد وی علاوه بر تحمل مشکلات ناشی از شکست پروژه باید
    تمامی مبلغ مربوط به تسهیلات و سود آن را به بانک پرداخت نماید.
    همچنین در صورت حمایت و اعطای تسهیلات به پروژه های مفید و سودمند ، توان های بالقوه برای انجام
    پروژه ها به بالفعل تبدیل شده و با یافتن ضمانت اجرایی به نتیجه خواهد رسید که با رشد این روند شکوفایی
    همه جانبه اقتصادی را همراه خواهد داشت. این امر موجب می شود تا با شناختن ظرفیت ها و توانمندی ها ،
    همچنین بررسی شرایط روز دنیا ، از انجام پروژه هایی که دارای ارزش افزوده بالایی نیستند جلوگیری شده و
    به سمت پروژه های سودمندتر هدایت گردند.
    نظارت فراگیر مهمترين ابزار حکومت برای از بین بردن مفاسد اقتصادی
    با نظارت فراگیر حکومت بر فعالیت های اقتصادی ، زمینه و شرایط برای انجام تخلفات به شدت محدود خواهد
    شد. مواردی از قبیل فرار مالیاتی ، درآمدهای نامشروع ، سوء استفاده ها ، قاچاق کالا و ارز معنی پیدا نخواهد
    کرد. به عنوان مثال فرض نمایید فردی به هر طریق کالای قاچاق وارد کشور نماید ، وی قادر به عرضه و فروش
    کالای خود نیست زیرا تمام قعالیت ها مانیتور شده و فروش کالای قاچاق که دارای شناسنامه رسمی نیست
    سریعا مشخص خواهد شد. لذا در صورت عدم وجود زمینه عرضه کالای قاچاق ، اصل قاچاق کالا نیز از بین
    خواهد رفت . در مورد سایر موارد نیز اتفاقات مشابه خواهد افتاد و لذا تخلفات اقتصادی در کشور کاهش بسیار
    چشم گیر خواهد داشت.
    همچنین با نظارت ، حکومت از تمامی فعالیت های اقتصادی آگاه است و در زمینه درآمدهای خود شامل انواع
    مالیات و عوارض می تواند دقیق و عادلانه رفتار نماید. آنجا که لازم است مالیات دریافت نماید و آنجا که نباید
    مالیات گرفت چنین کاری انجام ندهد. با این روش معاملات مردم و درآمدهای آنان کاملا شفاف خواهد بود و
    اخذ مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر درآمد از تمامی افراد مشمول به طور کامل و عادلانه انجام خواهد
    گرفت. این یکی از مزایایی است که علاوه به کمک برای برقراری عدالت ، درآمدهای دولت از مالیات ها را نیز
    افزایش خواهد داد. همچنین همانطور که قبلا نیز ذکر شد دولت با در دست داشتن بانک اطلاعاتی فعالیت
    های اقتصادی در جهت تقویت اقشار ضعیفتر جامعه می تواند آنها را به سمت فعالیت هایی که بازدهی
    بیشتری برای آنها دارد هدایت کند و به این وسیله به کاهش اختلاف طبقاتی جامعه کمک نماید. همچنین
    دولت با هدایت سرمایه و مسیردهی صحیح به آن موتور اقتصاد کشور را با سرعت بیشتر به حرکت درآورد.
    ضمانت تعهدات و اهلیت افراد
    در این روش با توجه به پایش مستمر عملیات اقتصادی از یک سو و اینکه تمامی شناسنامه ها و اسناد در
    کشور توسط دولت صادر میشود از دیگر سو موجب می شود تا بانک اطلاعاتی کاملی از دارایی های تمام افراد
    جامعه در دست دولت باشد. در این شرایط دولت با اجرای طرح جامعی میتواند اعتبار واقعی هر فرد را براساس
    دارایی ها او تعیین کند.
    واحد های اندازه گیری بايد ثابت باشد.
    مثل : غلظت / نور / زمان / قدرت / نیرو / انرژی / حجم / فشار / چگالی / دما / وزن / شتاب
    / سرعت / فاصله
    واحد های اندازه گیری در معاملات پول است .
    و بايد ثابت باشد.
    وقتی واحد اندازه گیری متغییر شود .
    اعتماد سلب میشود .
    اختلافات زياد می شود .
    و …
    حلال وحرام مردم مخلوط میشود!!!
    در تمام رشته های علوم ، واحد اندازه گیری ثابت است . از واحد اندازه گیری طول که
    یک متر است را در موزه گذاشته اند که مرجع باشد واحد اندازه گیری جرم، یک
    کیلوگرم تعریف شده و واحد اندازه گیری دما و صدها واحد در تمام رشته ها تعریف شده
    و همه ثابت هستند .
    اما چرا واحد پول امروز كشور متغیر است؟
    واحد اندازه گیری اگر متغیر شد جهالت رفع نمیشود و جهل و غرر تمام
    معاملات را باطل میکند .
    ملئت « در اقتصاد، سرچشمه عدالت، پول است . ظلم وقتی در سر چشمه آمد
    يعنی حتی يک خانه از آن در امان نمی ماند » ظلماً و جورا .
    پول اسلام، کالائی است يعنی طلا است و هزاران سال عملی بوده و دارای ارزش حقیقی .
    آیا امضاء مدیر کل بانک و وزیر اقتصاد و دارایی فقط برای شکل و اندازه و نقاشیهای پول است و
    یا ارزش و اعتبار پول؟ !!!!
    آیا تا به حال به اسکناس هایی که با آنها خرید می کنید دقت کرده اید؟
    اما سوال این است که چرا اسکناس ها را امضا می کنند؟
    همه اسکناس های رایج کشور دو امضا دارند یکی متعلق به وزیر اموراقتصاد و دارایی و
    دیگری رئیس کل بانک مرکزی که تمامی اسکناس ها از 18 تومانی تا 01 هزار تومانی
    ها را امضا کرده اند.
    این شیوه مبتنی بر یک سنت قدیمی مقدم بر خلق اسکناس است که در آن سندی
    رسمی معادل با پول کاغذی امروز منتشر می شد و تعهدات مالی معینی را میان دو
    طرف مشخص می کرد.
    همچنین انتقال سند همراه با تعهد مالی را نیز به طرف سوم امکان پذیر می نمود.
    اگر اسکناس مثل گذشته تبدیل به طلا و یا پول الکترونیکی با ارزش طلا شود پس در نتجه شما
    برای نگهداری پول طلای خود در بانک بهره نمی گیرید و مشگل سیستم ربوی و ربا از سیستم
    بانکی کشور حل میشود .
    فقه یعنی فهم . این فقاهت است که بوسیله بیست سال درس حوزوی، روش حلال کردن این امور
    را بیاموزیم، کسی که پول اعتباری را نمی شناسد چگونه درباره حلال و حرام بودن آن تصدیق یا
    تکذیب می نماید؟

    ربا لازمه لاينفک پول اعتباری است و ربا در انجیل و تورات ممنوع بوده است .

    بزرگترين علت عدم برقراری عدالت اجتماعی در كشور )) ربا
    رانت رشوه (( است ".

    غنی زاده / ايمانتک

  7. خسرو غنی زاده

    بسمه الله الرحمان الرحیم

    سلام

    لطفا به مطالب جمع اوری شده توسط من توجه کنید

    اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِ اللَّهِ وَ عَلَى الْاَرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَ لا جَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعلی اولاد الحسین عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

    نهضت كربلا

    حقیقت عاشورا قیام برای اجرای حدود الهی است.

    ایا اقتصاد بانکی ما اقتصاد “ربوی” نست ؟

    ================================================

    آنچه از این خبر به دست می آید اینست که :

    باز هم آقای بهمنی نرخ سود بانکی را بالاتر خواهد برد و لذا برای جلوگیری از قفل اقتصادی ،” فرهنگ ربا خوری ” در کشور بیشتر گسترش خواهد یافت !

    ایا اقتصاد بانکی ما اقتصاد “ربوی” نست ؟

    مشکل اقتصادی و بانکداری ما زمانی حل خواهد شد که باور کنیم :

    با “ربا” اقتصاد کشور را نمیشود اداره و یا اصلاح کرد !

    با نوسانت شدید اعتماد ملی نسبت به واحد ملی پول از بین رفته است و مردم با ذخیره کردن سرمایه های خود به صورت طلا و دلار به نوعی به دنبال احساس امنیت اقتصادی هستند.
    باید به هر شکل تلاش کرد تا این اعتماد به مردم بازگردانده شود.

    اما راه حل چیست :
    واحد پولی کشور باید معادل مستقیم ارزش طلا یا همان ” پول طلای الکترنیکی” شود .
    وقتی پول ملی همان طلا باشد و در ذات خود ارزشمند باشد لذا دیگر نوسانات مختلف اثر چندانی بر ارزش آن نخواهد داشت و لذا احساس امنیت به مردم بازخواهد گشت.
    وقتی واحد پولی کشور به طلا تبدیل شود، ارزش پول مردم حفظ خواهد شد وهیچ بانکی به طلا “سود و ربا” پرداخت نخواهد کرد .
    در نتجه ثروت ملی و سرمایه مردم به جای ذخیره به صورت سکه طلا و یا دلار، با تنظیم قوانین درست در توسط حکومت بسمت تولید هدایت خواهد شد .

    نکته مهم دیگر در اصلاح شرایط اقتصادی لزوم نظارت همه جانبه نظارت حکومت بر فرایندهای اقتصادی کشور است. با الکترونیکی شدن امور ، نظارت بر آن ساده تر و عملیاتی خواهد بود و نظام حاکم با کنترل همه اتفاقات اقتصادی در جامعه میتواند علاوه بر جلوگیری از هرگونه تخلف ، میتواند جریان سرمایه را به سمت زمینه های سودمند و مفید هدایت نماید.

    با الکترونیکی شدن پول و نقل و انتقلات آن و نظارت حکومت بر گردش آن ، بزرگترین مشکلات کشور با هزینه کم حل خواهد شد.

    ============================================================================================
    هشدار نسبت به عواقب عدم تغییر نرخ سود بانکی؛ جنگ اقتصادی تلفات هم دارد

    رئیس کل بانک مرکزی : http://www.mehrnews.com/detail/News/2005948

    پیش بینی می‌شود نرخ تورم در پایان بهمن ماه به 29.8 درصد و در پایان سال 91 به 30.6 درصد تا 31.5 درصد افزایش یابد.
    حجم نقدینگی از مرز 438 هزار میلیارد تومان گذشت .
    فقط دنبال کسب درآمد از پیش فروش سکه نیستیم !!!
    وی با اعلام اینکه 9 میلیون و 600 هزار قطعه سکه فروخته شد.!!!
    بهمنی با بیان اینکه در 4 سال گذشته بالغ بر 600 تا 700 تن طلا وارد کشور کرده‌ایم!!!

    گفت: سال گذشته با اجرای طرح پیش فروش سکه، 50 تن طلا وارد بازار شد، !!!
    ضمن اینکه با اجرای دور جدید پیش فروش سکه 40 تا 44 تن طلا وارد بازار خواهیم کرد !!!
    میزان طلایی که طی سالهای اخیر وارد کشور شده بود، با نرخ میانگین 654 دلار در هر او نس بود !!!
    گفت: قیمت پایه سکه های پیش فروشی کمی بیش از یک میلیون و 250 هزار تومان خواهد بود که براساس میانگین نرخ طلا طی چند روز گذشته بوده که البته قیمت قطعی آن تا پایان وقت امروز مشخص خواهد شد.
    هشدار نسبت به عواقب عدم تغییر نرخ سود بانکی وی با بیان اینکه باید تغییراتی در نرخ سود بانکی ایجاد شود، گفت: اگر نرخ سود سپرده‌ها و اوراق مشارکت تغییر نکند، با کاهش ارزش پول نباید انتظار داشته باشیم که مسائلی مانند بازار ارز و سکه شکل نگیرد.
    بهمنی با بیان اینکه نسبت تسهیلات به سپرده های بانکی در پایان سال 90، بالغ بر 111.2 درصد بود، گفت: یعنی بانکها 11 درصد بیش از منابع خود تسهیلات پرداخت کردند که در پایان دی ماه این رقم به 100.2درصد رسیده است و در پایان سال به 97.5 درصد کاهش خواهد یافت که البته پس از کسر سپرده های قانونی خواهد بود.
    وی با اشاره به یکی از برنامه های بانک مرکزی مبنی بر سوق دادن منابع و تسهیلات بانکی به سمت تولید بوده است، گفت: 37 درصد منابع بانکها باید به بخش صنعت و معدن، 20 درصد کشاورزی، 25 درصد مسکن، 8 درصد صادرات و 10 درصد بازرگانی اختصاص می یافت. بر این اساس، 39.1 درصد از منابع بانکی به بخش صنعت و معدن تخصیص یافته است.
    به گفته بهمنی، اگر نرخ سود اوراق مشارکت افزایش یابد و مثلا به 24 درصد برسد، تمام اوراقی که توسط مردم خریداری شده است بازگردانده خواهد شد و بنابراین بانک مرکزی نتوانسته است نرخ سود اوراق مشارکت و نرخ سود بانکی را افزایش دهد.
    بهمنی اضافه کرد: بانک مرکزی هنوز ارز خود را به اتاق مبادلات تخصیص نداده بلکه ارز وارده به مرکز مبادلات مربوط به ارز 14.5 درصد سهم نفت و 20 درصد سهم صندوق توسعه ملی بوده، همچنین تکلیف شده است که شرکتهای دولتی و پتروشیمی ها حتما ارز خود را به مرکز مبادلات بدهند.
    رئیس کل بانک مرکزی با تاکید به اینکه باید تنها یک نرخ دلار داشته باشیم و نرخ مرجع 1226 تومانی باید کنار برود، گفت: باید نرخها یکی شود تا این امر جلوی فساد را بگیرد، نمی‌توان مثلا شکر را با دلار 1226 تومان وارد کشور و با شکلات صادر کرد با نرخ بیش از 3 هزار تومان.
    وی افزود: دارو با نرخ 1226 تومان ارز دریافت می کند، در این حالت باید پرسید مابه التفاوت این قیمتها نصیب چه کسی می شود؟ بنابراین این گونه موارد باید ساماندهی شود.
    وی، خالص بدهی های خارجی کشور طی سه سال اخیر را مستمرا رو به کاهش اعلام کرد و گفت: میزان این بدهی ها از 22.8 میلیارد دلار در پایان سال 89 به کمتر از 8.5 میلیارد دلار کاهش یافته است.
    جنگ اقتصادی تلفات هم دارد
    رئیس کل بانک مرکزی گفت: هم اکنون در شرایط جنگ اقتصادی قرار داریم و باید تمهیدات این شرایط را تدبیر کنیم؛ همانگونه که یک جنگ تلفات دارد، جنگ اقتصادی هم تلفات دارد.
    بهمنی با بیان اینکه در 4 سال گذشته بالغ بر 600 تا 700 تن طلا وارد کشور کرده‌ایم!!!
    1 سکه یک سکه = 8 گرم طلا
    125 یک کیلو = عدد سکه
    125,000
    یک تن = عدد سکه
    تن طلا 100 125,00,000
    عدد سکه
    تن طلا 500 62,500,000
    عدد سکه
    تن طلا 600 75,000,000 عدد سکه
    تن طلا 700 87,500,000 عدد سکه
    تن طلا 800 100,000,000 عدد سکه

    اگر اسکناس مثل گذشته تبدیل به طلا و یا پول الکترونیکی با ارزش طلا شود پس در نتجه شما برای نگهداری پول طلای خود در بانک بهره نمی گیرید و مشگل سیستم ربوی و ربا از سیستم بانکی کشور حل میشود .

    خدا به همه ما رحم کند !!!

  8. سلام لینکا خراب هستن. ممنون می شم رسیدگی کنین. واجب است

  9. سلام به همه دوستان من تهرانم دوستان تهرانی عزیزی که دانلود اینترنتی براشون سخته هارد بیارن حداقل 400 گیگش خالی باشه که کل جلساتو برشون کپی کنم بهم ایمیل بزنید فدای شما مسلمونای واقعی من که تو درسو مشق چیزی نشدم الانم بیکارم 32 سالمه میخوام به اونایی که علاقه به صحبتای استاد دارن اینجوری یه کمکی کنم که حداقل احساس چی میگن خودباوری و اعتماد به نفس از این جور حرفا بهم بده :)) راستی سو تفاهم نشه برای پول اینکارو نمی کنم کاملا مجانی روی هاردتون تمام جلساتو کپی میکنم. قربونه همه بچه مثبتای دانشگاه رفته و تحصیل کرده که بتونین به امثاله من بیسواد راه زندگیرو نشون بدید:)) دوستون دارم mahdishafiee2009@yahoo.com

  10. لینک دانلود ها مشکل دارند

  11. خسرو غنی زاده

    حق

    سلام

    متاسفانه دروغ و دروغگوی و لقمه حرام عامل اکثر مشکلات کشور است و متاسفانه دروغ ریشه ایجاد ربا و صوری شدن باطل عقود و معاملات و اختلافات بین مردم و در کشور شده است .

    (( صوری شدن عقود بانکی ریشه در دروغ دارد و عامل رواج پخش لقمه حرام در کشور است .))

    احادیث : درمذمت دروغ ازفرمایشات پیامبر(ص) وائمه علیهم السلام :

    1- دروغ فسق و دروغگو فاسق است.
    2- دروغگو ایمان ندارد.
    3- دروغ از قماربدتر است.
    4- دروغگو دشمن خداست.
    5- روی دروغگو سیاه است.
    6- دروغ ازشراب بدتر است.
    7- دروغگو بوی دهانش متعفن است.
    8- خدای تعالی دروغگو را لعنت می کند.
    9- بوی گند دهان دروغگو به عرش می رسد.
    10- دروغ مخرب ایمان است.
    11- دروغ مانع چشیدن طعم ایمان است.
    12- دروغگو تخم کینه درسینه ها می کارد.
    13- دروغگو مروتش ازهمه خلق کمتر است.
    14- به جهت یک دروغ ،هفتاد هزار فرشته دروغگو را لعنت می کنند.
    15- دروغ علامت نفاق است.
    16- دروغ بدترین ریاهاست.
    17- دروغ فراموشی می آورد.
    18- دروغ دریست ازدرهای نفاق.
    19- دروغگو به عذابی مخصوص در قبر گرفتار خواهد شد.
    20- دروغ ،محروم کند دروغگو را ازن مازشب و روز.
    21- دروغ سبب خذلان الهی است.
    22- دروغ سبب گرفتن صورت انسانی ازدروغگو است.
    23- دروغ ، بزرگترین خباثت است.
    24- دروغگو ،بزرگترین گناهکاران است.
    25- دروغ صاحبش را هلاک کند.

    عادی سازی دروغ و ربا

    نتجه اش هم “وضعیت دنیای امروز” است .

    وای به حال جامعه‌ای که با دروغ و ربا اداره شود
    بعد
    هر ظلم و ستمی با دروغ جبران شود
    اگر وعده بدهیم و عمل نکنیم، چوپان دروغگو می‌شویم
    دروغ , لقمه حرام اعتماد افراد را به یکدیگر از بین می برد.
    دروغ بنیان اجتماع را نابود می‌کند
    دروغ بنیان خانواده را نابود می‌کند
    نمی‌توان دروغ گفت و تهمت و انگ زد و از مردم به ویژه جوانان انتظار داشت كه اخلاقیات را رعایت كنند.
    تناقض در عمل و گفتار، ریشه اعتقادات و باورهای مردم را سست و متزلزل می‌كند.
    ربا كه همان بهره يا سود ثابت است، عامل عمده وجود فقر و شكاف طبقاتي در جامعه به شمار مي‌آيد.
    ایا ”فاکتور ها و طرح های” کارشناسی نشده و ” صوری و دروغ عامل فساد” و ربا نبودند و هنوز نیستند

    راه حل چیست؟
    نظارت ان لاین دروغ را ازبین می برد
    چوپان دروغگو قصه
    یکی بود یکی نبود. غیر از خدا هیچ کس نبود. چوپانی مهربان بود که در نزدیکی دهی، گوسفندان را به چرا می برد. مردم ده که از مهربانی و خوش اخلاقی او خرسند بودند، تصمیم گرفتند که گوسفندانشان را به او بسپارند تا هر روز آنها را به چرا ببرد. او هر روز مشغول مراقبت از گوسفندان بود و مردم نیز از این کار راضی بودند. برای مدتها این وضعیت ادامه داشت و کسی شکوه ای نداشت تا اینکه …
    یک روز چوپان شروع کرد به فریاد: آی گرگ آی گرگ. وقتی مردم خود را به چوپان رساندند دریافتند که گرگی آمده است و یک گوسفند را خورده است.
    آنان چوپان را دلداری دادند و گفتند نگران نباشد و خدا را شکر که بقیه گله سالم است. اما از آن پس، هر چند روز یک بار چوپان فریاد میزد: “گرگ. گرگ. آی مردم، گرگ”. وقتی مردم ده، سرآسیمه خود را به چوپان می رساندند می دیدند کمی دیر شده و دوباره گرگ، گوسفندی را خورده است. این وضعیت مدتها ادامه داشت و همیشه مردم دیر می رسیدند و گرگ، گوسفندی را خورده بود!
    پس مردم ده تصمیم گرفتند پولهای خود را روی هم بگذارند و چند سگ گله بخرند. از وحشی ترین ها و قوی ترین سگ ها را …
    چوپان نیز به آنها اطمینان داد که با خرید این سگها، دیگر هیچگاه، گوسفندی خورده نخواهد شد. اما پس از خرید سگ ها، هنوز مدت زیادی نگذشته بود که دوباره، صدای فریاد “آی گرگ، آی گرگ” چوپان به گوش رسید. مردم دویدند و خود را به گله رساندند و دیدند دوباره گوسفندی خورده شده است. ناگهان یکی از مردم، که از دیگران باهوش تر بود، به بقیه گفت: ببینید، ببینید. هنوز اجاق چوپان داغ است و استخوانهای گوشت سرخ شده و خورده شده گوسفندانمان در اطراف پراکنده است !!!
    مردم که تازه متوجه شده بودند که در تمام این مدت، چوپان، دروغ می گفته است، فریاد برآوردند: آی دزد. آی دزد. چوپان دروغگو را بگیرید تا ادبش کنیم. اما ناگهان چهره مهربان و مظلوم چوپان تغییر کرد. چهره ای خشن به خود گرفت. چماق چوپانی را برداشت و به سمت مردم حمله ور شد. سگها هم که فقط از دست چوپان غذا خورده بودند و کسی را جز او صاحب خود نمی دانستند او را همراهی کردند.
    بسیاری از مردم از چماق چوپان و بسیاری از آنها از “گاز” سگ ها زخمی شدند. دیگران نیز وقتی این وضعیت را دیدند، گریختند. در روزهای بعد که مردم برای عیادت از زخمی شدگان می رفتند به یکدیگر می گفتند: “خود کرده را تدبیر نیست”. یکی از آنها پیشنهاد داد که از این پس وقتی داستان “چوپان دروغگو” را برای کودکانمان نقل می کنیم باید برای آنها توضیح دهیم که هر گاه خواستید گوسفندان، چماق، و سگ های خود را به کسی بسپارید، پیش از هر کاری در مورد درستکاری او بررسی کنید و مطمئن شوید که او دروغگو نیست.
    اما معلم مدرسه که آنجا بود و حرفهای مردم را می شنید گفت: دوستان توجه کنید که ممکن است کسی نخست “”راستگو”” باشد ولی وقتی گوسفندان، چماق و سگ های ما را گرفت وسوسه شود و دروغگو شود. بنابراین بهتر است هیچگاه “”گوسفندان””، “”چماق”” و “”سگ های نگهبان”” خود را به یک نفر نسپاریم**.

    19 موضع متفاوت ارزی تنها در یکسال!
    محمود بهمنی، رییس کل بانک مرکزی در طول یکسال گذشته 19موضع ارزی اتخاذ کرده است. یعنی به طور متوسط او ماهانه بیش از یکبار در مورد بازار ارز موضع گیری کرده است. حال سوال اینجاست که تاثیر این موضعگیری ها چه بوده است؟
    اقتصاد آنلاین/گروه اقتصاد کلان/ علی حق در خبرآنلاین نوشت:
    سال گذشته در چنین روزهایی، زیر سایه سکوت رییس کل بانک مرکزی، قیمت دلار در بازار آزاد از مرز 1200 تومان گذشت. این در شرایطی بود که پیشتر رییس کل بانک مرکزی گفته بود:” اگر بانک مرکزی مشاهده کند که قیمت دلار به حدود 1200 تومان رسیده، هیچگاه سکوت نخواهد کرد.”(اینجا)
    12 روز بعد سکوت محمود بهمنی شکسته شد، آن هم در شرایطی که دلار آزاد به مرز 1245 تومان رسیده بود. رییس کل این بار گفت:” 24 ساعته نرخ ارز را پائین می‌آوریم.”
    رئیس کل بانک مرکزی همچنین سیاست ارزی بانک مرکزی را شناور مدیریت شده ذکر کرد و گفت:” بازار را مدنظر داریم و کنترل می کنیم ،‌ اجازه نمی دهیم بازار کاذب ، نرخ ها را بالا ببرد. قیمت واقعی ارز ما به مراتب پایین تر از آنچه است که در بازار مشاهده می کنیم. برنامه ریزی کرده ایم تا قیمت ارز را به کمتر از قیمت قبلی آن برسانیم.”(اینجا)
    سه ساعت مانده به موعد اجرای وعده رییس کل، نرخ رسمی یورو 2 و دلار 10 تومان پایین آمد.(اینجا)
    اما 10 روز بعد از محمود بهمنی نقل قول شد که سکه و ارز گران فروخته شد تا پول مسکن مهر جور شود.(اینجا)
    یک ماه که گذشت و سیر صعودی نرخ ارز در بازار آزاد همچنان ادامه داشت، بهمنی اینبار به مواجهه با کسانی پرداخت که شرایط لجام گیسخته بازار ارز را به باندهای مافیایی نسبت دادند. رییس کل اینبار گفت:” برنامه سیاست ارزی که بانک مرکزی در پیش گرفته است، به خوبی به پیش می رود اما گاها به یکباره سفته‌بازان ارز وارد بازار می شوند.”
    این عضو کابینه دولت دهم در پاسخ به این سئوال که آیا این افراد گروههای مافیایی بازار ارز هستند، اظهارداشت:” نمی دانم مافیای بازار ارز چیست، اما این افراد تقاضا را به صورت کاذب بالا می برند، بانک مرکزی تماشا می کند اما ناگهان قیمت را به شدت کاهش می دهیم و قطعا افرادی که بازار سازی کردند، ضرر خواهند کرد.”(اینجا)
    دو هفته بعد و در شرایطی که انتقادها از افزایش رانت بازار ارز به دلیل شکاف فزاینده نرخ رسمی و آزاد ارز افزایش یافته بود، بهمنی در گفتگویی اعلام کرد:” به نظر ما دو نرخی بودن ارز به نفع اقتصاد کشور نیست و فساد آور است.”(اینجا)
    باز هم دو هفته بعد رییس کل بانک مرکزی گفت:” قیمت دلار در چند روز آینده کاهش می یابد.”(اینجا)
    این گفتگوی او حاوی اعتراف های تلویحی بود.(اینجا) بهمنی برای اول گفت:” ما تاحدودی می توانیم ارز را در بازار کنترل کنیم.”
    رییس کل بانک مرکزی در عین حال گفته بود:”ما تعیین کننده قیمت دلار نیستیم بلکه کار ما تنظیم قیمت بر اساس عرضه و تقاضا است.”
    این بخش از صحبت های او هم حاوی اعتراف قابل اعتنایی است. اعتراف به این که قیمت ارز سقفی ندارد و بانک مرکزی فعلا برنامه ای برای توقف صعود قیمت ارز با ورود به محدوده قرمز ندارد. قیمت خاصی هم مشخص نکرده، چون فعلا برنامه ای برای بازار ارز ندارد، قصد مداخله جدی هم ندارد و چون بر تنظیم بر اساس عرضه و تقاضا سخن گفته، در واقع این منظور را رسانده که به تحولات بازار تن داده است.
    دوهفته پس از وعده ارزانی بهمنی، دلار ۵ و یورو ۱۸ تومان گران تر شد.(اینجا)
    در پایان مهرماه و همزمان با روزملی صادرات رییس کل بانک مرکزی شرایط کشور را حساس تر از دوران جنگ دانست و گفت:” بگذارید بانک مرکزی کار خود را انجام دهد.”(اینجا)
    هفده روز بعد او تلویحاً از سیاست بانک مرکزی برای دنبال کردن ارز 2 نرخی (مرجع و بازار) و تلاش برای رساندن قیمت ارز در بازار به حدود 1170 تومان خبر داد.(اینجا)
    تاخیرهای بهمنی برای اجرای وعده هایش در خصوص کاهش قیمت ارز و تک نرخی کردن بازار ارز چنان بالا رفت که وزیر امور اقتصادی و دارایی هم در پایان آبان ماه به زبان آمد و گفت:”منتظریم آقای بهمنی ارز را تک نرخی کند.”(اینجا)
    سال به نیمه های آذرماه که رسید دلار اوج تازه 1560 تومانی را نیز تجربه کرد. در چنین شرایطی وقت آن بود بهمنی مسایل سیاسی را دستاویز خود قرر دهد. او در نشست اتاق بازرگانی تهران گفت:” اتفاقات سفارت انگلیس نگذاشت ارز را ارزان کنیم.دو سال در شعب ابیطالب گرفتار خواهیم بود.”(اینجا)
    البته بلافاصله این سخنان خود را تکذیب کرد و به بیان تاثیر صرف سیاسی بر بازار ارز اکتفا کرد.(اینجا)
    هفته اول دی ماه که رسید، این بار محمود احمدی نژاد شخصا دست به کار شد و به بهمنی دستور داد تا بازار ارز را فورا سامان دهد.(اینجا)
    اما هفته دوم دی ماه که رسید، بهمنی سیاست جدید خود را اینگونه اعلام کرد کم پیدا شد:” بیش از کاهش قیمت ارز، ثبات بازار مهم است.”(اینجا) سپس نه به جلسه غیرعلنی مجلس رفت و نه به جلسه شورای رقابت. (اینجا) و (اینجا)
    در پایان این غیبت کوتاه بهمنی با این جمله اعلام حضور کرد:” الان یکی بگوید برو من دستش را می‌بوسم.(اینجا)
    رییس کل بانک مرکزی یک ماه پس از دستور رییس جمهوری در صدا و سیما ظاهر شد و گفت:” بهمنی اعلام کرد: تا۴۸ ساعت آینده، ارز تک نرخی می شود.”(اینجا)
    ظهر ششم بهمن ماه سال گذشته، بهمنی در اخبار نیم روزی سیما ظاهر شد و رسما تک نرخی شدن ارز را اعلام کرد. نرخی که برای دلار 1226 تومان اعلام شد.(اینجا)
    این درشرایطی بود که اعلام نرخ های بازار آزاد از سوی رسانه ها محدود شده بود تا نرخ رسمی به عنوان تنها نرخ بازار در اذهان عمومی جای گیرد. او در مواجهه با این انتقاد که بازار هنوز تک نرخی نشده و در بازار آزاد دلار با ارقامی بیش از 2 هزارتومان هم معامله می شود، تاکید کرد:” از دید ما ارز تک نرخی است.”(اینجا)
    بدین ترتیب در روزهای پایانی سال این تیتر از سوی رسانه ها منتشر شد:” موفقیت های بانک مرکزی در سال ۹۰ به روایت بهمنی:بازار ارز و طلا را کنترل کردیم.”
    تعطیلات نوروز که تمام شد به سرعت ارز تک نرخی با تابلوهای صرافان خداحافظی کرد.(اینجا) سپس بهمنی اعتراف کردکه نمی توانیم قیمت ارز را تثبیت کنیم.(اینجا)
    بهمنی تاکید کرد:” بعد از نوسان‌های زیادی که در نرخ ارز شاهد بودیم با اقدامات صورت گرفته قیمت آن کاهش یافته و روند نزولی را طی می‌کند.”
    اما کمتر از یک ماه بعد بهمنی این گونه در مورد ارز موضعگیری کرد:” قیمت کدام کالا پایین آمده که دلار هم ارزان شود؟/نرخ دلار پایین نمی ماند، منتظر نمانید.”(اینجا)
    این موضع قاطع او تنها دو روز دوام داشت. چون بلافاصله اعلام کرد:” بهمنی:دلار ارزان می شود باید هم بشود.”(اینجا)
    با این اظهار نظر، موضع گیری های آقای رییس کل در مورد بازار ارز و تلاش او برای اعلام سیاست های ارزی بانک مرکزی یکساله شد. یکسالی که نه در آن قیمت ارز کاهش یافت و نه ارز تک نرخی شد. دلار آزادی که سال گذشته این روزها 1200 تومان بود، الان نرخ رسمی اش 1226 تومان است و نرخ آزاد آن هم چندان با 1800 تومان فاصله ندارد.
    پس فایده این همه اظهارنظر ارزی آقای رییس کل چیست؟
    . کسی که راست و دروغ برای او يکی است متملق و چاپلوس است .

    . کسی که پول ميگيرد تا دروغ بگويد دلال است.

    . کسی که دروغ می گويد تا پول بگيرد گداست.

    . کسی که پول می گيرد تا راست و دروغ را تشخيص دهد قاضی است.

    . کسی که پول می گيرد تا راست را دروغ و دروغ را راست جلوه دهد وکيل است.

    . کسی که جز راست چيزی نمی گويد بچه است.

    . کسی که به خودش هم دروغ می گويد متکبر و خود پسند است.

    . کسی که دروغ خودش را باور می کند ابله است.

    . کسی که سخنان دروغش شيرين است شاعر است.

    . کسی که دروغ می گويد و قسم هم می خورد بازاری است.

    . کسی که دروغ می گويد و خودش هم نمی فهمد پر حرف است.

    کسی که مردم سخنان دروغ او را راست می پندارند سياستمدار است .

    آیت الله جنتی:
    رشوه خواری و ربا خواری در کشور بیداد می‌کند
    دبیر شورای نگهبان با اشاره به اینکه اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کمرنگ است، گفت:‌ متاسفانه به این واجب الهی کمتر عمل می‌ شود.
    به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از مهر، آیت ‌الله احمد جنتی ظهر سه شنبه در مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر که در مهدیه رشت برگزار شد، افزود: دشمنان اسلام همان قدر با رهبر انقلاب دشمنی دارند که در صدر اسلام با حضرت علی (علیه السلام) دشمنی داشتند.

    وی همچنین اظهارداشت: اسلام همه جا در تیررس اهداف دشمنان قرار دارد و وهابیت با فعالیت گسترده خود در صدد متزلزل کردن عقاید شیعیان است.

    دبیر شورای نگهبان با اشاره به اینکه همه ملت ایران باید سعی کنند تا شیاطین بر آنها مسلط نشوند، گفت: رشوه ‌خواری و رباخواری به صورت علنی و غیرعلنی در جامعه بیداد می ‌کند اما خداوند حافظ و پشتیبان این جامعه اسلامی است.

    خدا به همه ما رحم كند

  12. با درود فراوان
    تشکر میکنم از جناب آقای عباسی که مهترین کار که همان آگاهی دادن به مردم هست رو انجام میدهد.
    امیدوارم در پناه حضرت بقیة الله
    من دمبال مجمعه کامل سخنرانی های این استاد گرانقدر هستم .هر کسی از عزیزان اگر سراغ دارن که از کجا میشود تهیه کرد .بسیار سپاسگذار خواهم بود .
    emai: mehdiskari@hotmail.com

  13. سلام
    دم دكتر عباسي گرم من كه چند وقته واقعا ذهنم باز شده و روز و شب سخنرانيهاي اين اعجوبه زمانه رو گوش ميكنم
    فقط از يه جهت ناراحتم و اون اينكه بايد برا دكتر باديگارد مخصوص از طرف دولت بزارن
    چون ميترسم زبونم لال قصد ترور دكتر رو بكنن
    يا علي

  14. با عر سلام و سخته نباشید خدمت شما
    من این ویدیو رو دانلود کردم و دیدم در بخشی از ویدیو از مدل اقتصادی صحبت می شود که در حال تبیین است (و در مراحل انتهایی است) ولی من در سایت های مختلفی که گشتم سخنرانی از آقای عباسی در مورد اینکه این مدل رو دقیقا توضیح بدهم ندیدم. اگر شما پیدا کردید لطف کنید در سایت قرار بدید.
    در ضمن اگر امکانش هست مستند The Ascent of Money رو همراه با ترجمه یا زیرنویس در سایت قرار بدهید
    از زحمتی که می کشید ممنونم